LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Begin dit jaar zagen wij een bericht voorbij komen op facebook. Het was een bericht van Fali die, na een winterstorm, de schade aan het asiel had vastgelegd en haar zorg uitsprak over de veiligheid van de honden die in haar kleinschalige asiel verblijven. Naar aanleiding van die beelden heeft het bestuur besloten, dat zij de dieren bij La Huella Verde willen beschermen tegen de brute winterkoude en het gevaar van de zware stormen die een spoor van verwoesting achterlaten en daarmee een herhaling van afgelopen Februari voorkomen. Het kleinschalige asiel is gelegen op een berg die niet toegankelijk is voor auto's. De grond, en het loods achtige gebouwtje wat er op staat, is niet in het bezit van het asiel maar mag gebruikt worden totdat de eigenaar van de grond er een koper voor heeft gevonden, waardoor de toekomst van het asiel ook erg onzeker is. Als dank voor de donatie maakte Fali een filmpje waar ze ons meeneemt naar de bergtop, wat alleen te voet bereikt kan worden, waar het asieltje gesitueerd is en ze laat ons zien hoe treurig de omstandigheden er zijn.

"Hallo….. ik ben Fali en ik laat hier ons "asiel" aan jullie zien. Wij zorgen op deze plaats voor de honden maar eigenlijk is de plaats is niet goed genoeg want we hebben hier niet eens elektriciteit of stromend water. Dit maakt ons werk erg moeilijk, zeker nu de winter eraan komt met de vele regen en storm.LaHuella18 11De foto's zijn van afgelopen Februari maar ieder jaar hebben we met dit soort weer en verwoesting te maken. Na al het werk, onze inzet en toewijding resulteert dit natuurlijk in verdriet, pijn en enorme onmacht. 
LHVOlveraColl2
De wind had de luifels en het plastic stuk geslagen, ook de versteviging was totaal weggeblazen en het land volledig overstroomd.
We blijven hard werken om ons asiel te verbeteren ...  en we gaan wat dingen aan ons asiel repareren, de muren verstevigen, de vloer beter maken, deuren plaatsen etc, alles wat nodig is om het voor de dieren aangenamer en veiliger te maken.

Hieronder een video waar je ons kleine asiel beter leert kennen.  Het is niet zo’n goede plek, maar het wordt met veel liefde zo goed mogelijk onderhouden ?

Voor de hondjes zullen we blijven vechten omdat ze ons nodig hebben, maar we kunnen het niet alleen en daarom zijn we erg blij met alle hulp!

We willen alle mensen bedanken die het mogelijk maken deze plek voor de dieren beter te maken en natuurlijk zijn wij daarom ook heel erg blij met de hulp en donatie van Podencoworld. Nu kunnen we de materialen kopen die we nodig hebben om goed, warm en droog de winter door te komen.

Namens mij en alle vrijwilligers van La Huella Verde willen wij dan ook alle mensen van Podencoworld heel erg bedanken".

HEEL ERG BEDANKT!!!!

Fali,
La Huella Verde Olvera.

dogstars