LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 Een paar kinderen hoorden het huilen en blaffen van een hond en sloegen alarm. De brandweer van Churriana hebben woensdagavond een puppy van circa vier maanden gered die zich in het riool bevond, een ondergrondse leiding waarin riolen hun water afvoeren. De hond, Ginebra genoemd, werd gevonden naast het lichaam van een andere hond in verregaande staat van ontbinding.

Na de redding werd de hond naar de brandweerkazerne gebracht in Churriana, waar zij voedsel en water kreeg. Daar heeft ze de nacht doorgebracht onder de zorg van de brandweermannen die haar gered hadden. Donderdag werd ze naar het asiel van Malaga animales y plantas gebracht. “Ze arriveerde heel dun, zwak en vol parasieten en met een wond op haar been”, vertelde Carmen Manzano, voorzitter van het asiel.
“Het is een Podenco mix, een hond gebruikt voor de jacht en is circa drie of vier maanden oud. Nu hebben we dringend een opvanggezin nodig. Het is onbekend of iemand de honden in het riool heeft achtergelaten of dat het hun eigen moeder was die hen daar heeft gebracht, zoekend naar een schuilplaats. In ieder geval, de pup heeft een thuis nodig”, aldus Manzano.

Het filmpje van de Redding

Coll1Groot

coll2Groot

 

Bron: SUR

dogstars