LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Mauricio

Geboortejaar: juni 2022
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 40
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
03-02-2024

Omschrijving

Asiel Animals Sense Sostre:

Mauricio kwam bij ons met zijn 3 broertjes (Lukas, Timon en Simon) en zusje (Korea) van hun eigenaar, een man uit Vallirana die de vader-honden voor de jacht had maar de 5 kinderen niet wilde. Hij gebruikte de kinderen nooit voor de jacht... de man had ze in de tuin van het huis zonder te gaan wandelen en zonder iets meer van ze te weten.

Mauricio is perfect met andere honden, met zowel reuen als teefjes, groot of klein... Hij woont op dit moment samen met zijn 3 broers en we laten ze elke dag los op het terras. De honden eten samen en hebben geen problemen met delen van eten. Mauricio is nog steeds een beetje verlegen maar dat wordt steeds beter met de hulp van de medewerkers en vrijwilligers. We denken dat het voor hem beter zou zijn al er al een sociale hond bij de familie aanwezig is.  Hij vindt het wel erg leuk om te gaan wandelen met vrijwilligers.

Mauricio is op zoek naar een lieve familie die wat ervaring heeft met verlegen hondjes, een familie die bereid is om hem, samen met al een hondenvriendje, te helpen zijn verlegenheid kwijt te raken! 

(Input 3 februari 2024)

dogstars