LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Fifi

Geboortejaar: mei 2021
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 53
Gewicht: 15
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Laatste update: 13-03-2023
Toegevoegd:
17-04-2022

Omschrijving

Asiel La Huella Verde Olvera:

Update 11 maart 2023: Toen we Fifi redden was ze erg jong en daarom ook nog erg actief. Ze zit nu al meer dan 1 jaar bij ons in het asiel en gedurende deze tijd is ze al een beetje gekalmeerd. Ze is nu veel rustiger en gehoorzamer. Fifi is vriendelijk met alle honden maar vooral ook met mensen. Ze vindt het heerlijk om met een balletje te spelen. Ze kan samenleven met katten, maar ze is wel nieuwsgierig naar ze is als ze ze ziet, maar het  is goed als ze even aan ze heeft geroken.

Fifi loopt heel goed mee aan de riem, ze wandelt graag in de natuur en is speels met kinderen. Wat haar gezondheid betreft, ze heeft momenteel twijfelachtige waarden voor leishmania. Ze heeft de laagst mogelijke titter en dus geen medicatie nodig, omdat ze niet positief is, ze heeft alleen een regelmatige controle nodig dat deze waarden niet stijgen. Goed eten en een sterk immuunsysteem zouden voldoende moeten zijn. Fifi kan een volkomen normaal leven leiden, aangezien ze niet positief is voor leishmania, ze heeft gewoon wat antilichamen bij zich (1/40) en haar waardes kunnen op elk moment negatief worden.

Fifi wacht nog steeds vol ongeduld op die ene lieve familie die een heerlijk warm mandje voor haar klaar hebben staan. 11 nieuwe foto's en video toegevoegd.

Input 17 april 2022: Fifi zwierf alleen rond aan de rand van de stad, ze was op zoek naar voedsel. Ze was heel jong, waarschijnlijk nog een pup maar gelukkig was ze niet bang, dus zodra we haar riepen kwam ze naar ons toe. Fifi had veel honger en wilde ook heel graag aangehaald worden. Ze is naar het asiel gebracht, waar ze met iedereen goed kan opschieten en graag speelt hoewel ze wel dominant is met eten.

Fifi is erg actief, ze is nog een jonge hond en heeft veel energie. Haar ideale familie zou een familie zijn die veel met haar op pad gaat voor lange wandelingen in de natuur. Het is niet nodig dat er een andere hond in huis is, maar als de familie al een andere hond heeft is dat geen probleem want Fifi kan perfect met die hond samenleven als die niet dominant is. Fifi is erg lief en niet bang.

Met andere honden is ze erg speels en ze kan met iedereen overweg, zowel met reuen als met teven, en het maakt niet uit of ze groot of klein zijn. Fifi is niet onderdanig, ze is graag gelijkwaardig aan andere honden, dus Fifi is geen dominante hond maar ze wil ook niet dat andere honden haar domineren. Met katten is ze niet getest. Fifi is vrolijk, grappig, speels, lief... ze is dol op mensen, met een bal spelen en kinderen. We hopen dat dit lieve meisje snel haar forever plekje vindt, ze kan niet wachten om haar spulletjes te pakken en naar haar nieuwe familie te gaan!

Video

dogstars