LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Petunia

Geboortejaar: november 21
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 43
Gewicht: 12
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
02-08-2022

Omschrijving

Asiel Malaga Animales y Plantas:

Dit mooie meisje is Petunia, zij was van een jager die haar niet goed behandelde. Ze leefde in een Rehala (een grote roedel honden) en ze kregen eten als hun baasje er aan dacht en hetzelfde gold voor water.

Petunia kwam doodsbang aan in het asiel samen met Margarita, haar halfzus. Na verloop van tijd, en veel liefde en geduld is Petunia erg verbeterd, hoewel ze nog steeds wel een beetje verlegen is. Ze is heel goed met andere honden, ze vindt het heerlijk om door hen omringd te zijn, ze speelt veel met haar vriendjes. Ze is een actief hondje, altijd aan het draven en rennen, van de ene plaats naar de andere, achter haar vriendjes aan. Petunia heeft geen enkel probleem met het delen van haar eten of speelgoed.

Met mensen is ze heel lief en grappig, ze wil altijd met ons spelen en ze vindt het heerlijk om dichtbij ons te liggen in de zon. Wanneer ze wil spelen of iets lekkers wil, blaft ze om ons te laten weten dat ze iets van ons wil. Petunia heeft Leishmania, ze wordt hiervoor inmiddels behandeld.

Voor Petunia zoeken we een actieve en lieve familie die veel met haar wil spelen en die haar  veel liefde en het leven geeft dat ze verdient.

(Input 2 augustus 2022)

dogstars