nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Illan

Geboortejaar: december 2021
Geslacht: Mannelijk
Maat: 55 cm of groter
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Nederland
Laatste update: 01-04-2022
Toegevoegd:
03-03-2022

Omschrijving

In de opvang in Nederland:

Op 11 mei is Illan samen met zijn broertje Irax naar Nederland gekomen. Hij mag nu eerst even wennen in het opvang gezin dus over een tijdje zult u hier een update kunnen lezen van het opvang gezin.

Geschiedenis uit het Asiel Tenerife (Sabine):

Update 1 april 2022: Kleintjes worden groot of in ieder geval...groter! En knapper, en nog leuker, en liever, en en en en... Wat een heerlijk ventje is Illan toch! Met een uiterlijk en een blik dat meteen je hartje veroverd en een onverbeterlijk zacht, gezellig, vrolijk en lief karakter... kan het toch niet anders dan dat hij snel wordt opgemerkt? Voor de zekerheid een paar nieuwe foto’s gemaakt tijdens een van onze laatste wandelingen. De duimen draaien voor zijn welverdiende kans. Illan is inmiddels helemaal reisklaar en staat te popelen om de tralies te verlaten! 9 nieuwe foto’s toegevoegd

Input 3 maart 2022: Illan kwam in het asiel toen zijn moeder Isany eindelijk gevangen kon worden nadat ze haar nestje had gehad in de bergen. De pups (Illan, Ice, Iko, Ina en Inu) waren nog maar 2 weekjes oud maar gelukkig goed verzorgt door hun mama.

Gelukkig hebben ze hierdoor dus geen slechte kant van de mens leren kennen en zijn ze helemaal dol op ons! Illan heeft geen rugzakje of trauma’s. Als echte pup is hij of helemaal "aan" of helemaal snurkend "uit", dit laatste het liefste in je armen of bovenop een van zijn broertjes of zusjes.

Illan is nieuwsgierig, ondernemend en af en toe heerlijk ondeugend. Je veters hoef je bij hem niet vast te doen want die heeft hij binnen no-time los. Hij is erg slim en leert ontzettend snel. Zo luistert hij al naar zijn naam en volgt hij je vrolijk en huppelend op de voet voor een koekje. De verwachting is dat dit mannetje een schoft hoogte zal krijgen tussen 55-60cm.

Illan is helemaal gezond en reisklaar. Hij heeft zijn laatste inentingen gehad en over 2 weekjes mag hij reizen. We hopen echt dat er tegen die tijd al een zachte mand voor hem klaar staat zodat hij verder kan opgroeien buiten de tralies, veilig de mooie buitenwereld kan ontdekken samen met een lieve familie die hij "eigen" mag noemen en trouw mag zijn voor de rest van zijn mooie leventje!

 

Video

dogstars