nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Fina

Geboortejaar: april 2020
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 55 cm of groter
Hoogte: 64
Gesteriliseerd/gecastreerd: Nee
Kan met katten: Onbekend
Kan met kinderen (> 4 jr): Ja
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
10-11-2021

Omschrijving

Asiel Tanamera:

Fina werd gevonden in Navarrés, een dorp in Valencia waar veel gejaagd wordt. Na een druk jachtweekend is ze waarschijnlijk weggelopen, kwijtgeraakt of achtergelaten. Ze kwam bij een boerderij aanlopen en de boer kon haar gewoon aanlijnen en naar de opvang brengen. Fina is niet schuw of angstig en gek op mensen.

Fina leeft nu in onze grote kennel met 3 andere honden. Twee puppy’s en een reutje. Ze speelt met ze allemaal maar is wel een tikje dominant. Ze is erg graag met honden maar een echt dametje, dus we zouden haar het liefst met een niet dominante reu zien. Een setje of koppeltje zeg maar. Love is in the air!

Fina heeft een buitengewone speciale witte markering rond haar middel. Na controle van de dierenarts is gebleken dat dat een oud litteken is. Goed geheeld maar daardoor met dunner haar in lichtere kleur. We vermoeden dat ze heeft vastgezeten in een zwijnenlus of iets dergelijks. Fina heeft er totaal geen last van, maar aanraken op de oude wond vindt ze niet prettig (maar laat het gewoon toe en met normaal kroelen en kriebelen zit het niet in de weg).

Kortom, een normale ongetraumatiseerde jonge hond, met karakter, lekker knuffelig en lief. Wie o wie valt voor dit bijzondere meisje en wordt haar trotse, nieuwe baasje?

(Input 10 november 2021)

dogstars