nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Ollie

Leeftijdscategorie: 1-3 jaar
Geboortejaar: mei 2018
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Gewicht: 15
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Laatste update: 2019-06-19
Land: Nederland
Toegevoegd: 08-05-2019

Omschrijving

In de opvang in Nederland:

Update 19 juni 2019: Ollie is nu een maand bij zijn opvang vrouwtje en het gaat super goed. Inmiddels is hij ook gecastreerd en bij na controle hebben we gehoord dat alles goed is gegaan. Hij is heerlijk vrolijk, lekker speels, maar niet druk. In het begin trok Ollie nog wel aan de riem en vond jij fietsers en joggers wel leuk maar hij is super slim, pikt dingen snel op en dit is dus al heel veel verbeterd. Houdt van wandelen en af en toe een duik nemen in het water. Als hij honden eenmaal kent, speelt hij graag met ze. Loopt al netjes aan de lijn. Hij kan los op veilige plekken en komt als je hem roept. Kan in huis met katten. Even alleen zijn is ook niet erg. (hier is hij wel met andere podenco's). Auto rijden, winkelen, terrasje pikken, allemaal leuk!  Hij is een heerlijke vrolijke snuiter. Wie geeft deze lieverd een gouden mandje. 6 nieuwe foto’s toegevoegd

Update 27 mei 2019: Hoi! Ik ben Ollie. Een super lieve, vrolijke knuffel van 1 jaar jong. Ik ben nu een weekje bij mijn opvang vrouwtje en heb alweer heel wat bij geleerd. Ik leef hier samen met 3 andere podenco's en dat vind ik erg leuk. Er zijn ook nog katten. Die zijn interessant, maar als ik er niet achter aan mag van opvang vrouwtje doe ik dit niet. Ik mag graag wandelen maar aan de riem ben ik nog wat enthousiast en wil ik nog wel trekken. Maar als we eenmaal wandelen gaat het goed. Andere honden vind ik soms wat spannend en wil ik wel blaffen. Maar opvang vrouwtje en de roedel helpen me hiermee en dit gaat al steeds beter! Thuis kan ik even alleen zijn. Wie ziet het zitten om samen met mij van het leven te genieten. 5 nieuwe foto's toegevoegd.

Input 8 mei 2019: Ollie is een leuke jonge hond van bijna een jaar oud. Met kinderen is hij speels, vriendelijk en (soms wat te) enthousiast. Hij vindt andere honden erg leuk, hij kan zichzelf ook prima vermaken maar speelt liever met soortgenootjes dan met speeltjes. Aan de riem valt hij nog wel eens uit, trekt hij en los hebben we nog niet aangedurfd, wel aan de lange lijn van 10 meter. Ollie kopieert ook gedrag dus lijkt het ons goed dat hij bij een familie geplaatst wordt waar hij niet de enige hond is. Ollie wil ook graag op katten af, gaat dan aan ze snuffelen en wil met ze spelen. Een paar uurtjes alleen kan hij ook maar dan moet alles wel netjes opgeruimd zijn anders doet Ollie dat wel even voor je. Hij kent al enkele commando’s zoals: hier, zit, pootje en laag en autorijden is voor Ollie geen probleem. Ollie heeft een baasje nodig die consequent is en Podenco ervaring heeft, een baasje dat Ollie verteld wat wel en niet kan.