LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Rubio

Geboortejaar: oktober 2021
Geslacht: Mannelijk
Maat: 40 - 55 cm
Hoogte: 49
Gewicht: 20
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Kan met katten: Onbekend
Verblijfplaats: Asiel
Land:
Spanje
Toegevoegd:
11-11-2022

Omschrijving

Asiel Malaga Animales y Plantas:

Dit grappige mannetje is Rubio. We weten niets over Rubio's leven van voordat hij in het asiel kwam, maar zeker is dat hij kwam met een gebroken poot. Omdat het een oude breuk was, kon deze niet meer genezen en er is ook geen operatie mogelijk om het bot weer te zetten. Maar het gaat goed met Rubio, hij kan een normaal leven leiden en hij vindt het heerlijk.

Rubio is een erg actieve en speelse hond, hij is altijd aan het springen, rennen en spelen met zijn vriendjes. Hij is erg sociaal met elke hond die hij tegenkomt en hij heeft er geen enkel probleem mee om zijn eten of speelgoed met de andere honden te delen.

Met mensen is hij heel erg goed, hij vindt het heerlijk om bij de vrijwilligers te zijn om hen veel kusjes te geven. Hij is zo lief.

Rubio heeft een beetje verlatingsangst, hij is niet graag alleen. We zijn op zoek voor Rubio naar een actieve en liefdevolle familie de hem nog leert, misschien samen met al een andere hond in huis, dat af en toe even alleen zijn helemaal niet zo erg is.

(Input 11 november 2022)

Video

dogstars