nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

 

Hope

Geboortejaar: mei 2018
Geslacht: Vrouwelijk
Maat: 0 - 40 cm
Hoogte: 40
Gewicht: 10
Gesteriliseerd/gecastreerd: Ja
Verblijfplaats: Opvang
Land:
Spanje
Toegevoegd:
21-10-2021

Omschrijving

VIP SPONSOR: LIESBETH KONINGS

Asiel Spanische Tiere in Not:

Update 21 oktober 2021: Hope begon, een paar weken nadat ze bij ons terugkwam (was geadopteerd), te trillen, over te geven en niets willen eten. We schrokken en dachten wat is er nu nog meer mis met dit meisje? De volgende dag hebben we haar naar de dierenarts gebracht. De dokter vond haar ernstig uitgedroogd, gaf haar wat injecties en liet bloed afnemen voor het laboratorium. 's Middags kregen we de uitslagen en de diagnose, ze heeft alvleesklierontsteking.

De dierenarts heeft haar hele week een injectie behandeling  gegeven, elke dag gingen we met haar naar de dierenarts en kreeg ze, een week lang, 4 injecties per dag. Dit was erg traumatisch voor Hope en als ze niet verbeterde, moest ze in het dierenziekenhuis worden opgenomen. De volgende week werd ze 10 dagen lang met pillen behandeld. Hope’s alvleesklier is aangetast. Ze krijgt een speciale maaltijd die is voorgeschreven door de dierenarts en ze blijft onder controle van de dierenarts. Ons arme meisje, de dierenarts vertelde ons dat, als we langer hadden gewacht om met haar te komen, het te laat zou zijn geweest.

Hope is alleen nog maar banger geworden, angstiger en nu ook nog lichamelijk ziek.

Geschiedenis van Hope in het asiel voor haar 1 ste adoptie:

Hope is een lief, mooi, klein en erg speels Podenco-meisje die boven alles van menselijke aandacht houdt. Ze is dol op mensen, ze vindt het heerlijk om in de buurt van mensen te zijn en om aangehaald en geknuffeld te worden. Hope is 2 jaar oud en weegt ongeveer 10 kilo. Hope werd op een regenachtige dag op straat gevonden, het arme meisje rilde van de kou en ze had op haar lichaam en een deel van haar gezicht wonden alsof ze was aangevallen door andere honden. Ze was vreselijk bang, zowel voor mensen als voor andere honden. Gelukkig is ze nu psychologisch en lichamelijk hersteld, dankzij de zorg, liefde en geduld van haar prachtige pleeggezin. Hope gaat graag lekker naast haar mensen liggen, kruipt onder hun dekens, gaat graag mee in de auto, loopt al heel goed aan de riem, is gewend aan het gebruik van haar tuigje, maakt dagelijks lange wandelingen en kan, in veilig omheinde parken, rennen zoals alleen zij weet hoe je dat doet. Hope is ook een meisje dat graag haar jasjes aan heeft in de winter. Hope kan heel goed overweg met grotere en vriendelijke honden, daar geeft de voorkeur aan. Ze heeft een andere hond nodig in haar nieuwe thuis, een hond die haar veilig laat voelen, die haar steun zal zijn. Ze houdt niet van katten. Hope vindt het niet leuk om alleen te zijn, een thuis waar mensen haar lange tijd alleen laten, zou heel zeker niet goed voor haar zijn. Hope is al zindelijk en doet haar behoeftes buiten het huis, op haar wandelingen of in de tuin van het huis. Hope weet door haar leven bij haar pleeggezin al wat het is om je geliefd en omringd te voelen door mensen en dat willen we graag voor altijd voor haar. Hope slaapt in haar mandje en ook op de bank. We hebben haar nooit opgesloten in een kennel omdat het ons niet goed of gezond leek om haar dat aan te doen. Er zijn geen kinderen in het pleeggezin maar we hebben haar getest met kinderen van rond de 10 jaar en dat gaat heel goed. Hope heeft een familie nodig die voldoende tijd voor haar heeft zodat Hope niet veel alleen is en ze veel plezier van elkaar kunnen hebben. Hope is klaar om geadopteerd te worden! We hopen dat Hope een lieve familie vindt die begrijpt wat ze nodig heeft, ze zal een geweldige aanwinst zijn voor het gezin.

Video