LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Ik ben Ursula, getrouwd met Bram en wij wonen in Ede. Zelf ben ik opgegroeid met honden en heb tot enkele jaren geleden ook altijd honden gehad, waaronder ook asielhonden. Toen wij onze labradors hadden, heb ik een trainer cursus gevolgd en heb enkele jaren training voor de NLV gegeven en ook de Clubmatch mee georganiseerd.

De eerste Podenco heb ik op TV gezien en was getroffen door de vaak vreselijk verhalen over hun leven in Spanje. Op 1 april 2022, geen grapje, kwam de eerste Podenco mix in mijn leven. 

Onze dochter Saskia heeft Ice geadopteerd en sindsdien ben ik blije en trotse Podenco oma en mag 2 keer per week op Ice passen. Wandelingen op de hei en/of in het bos, zijn blijdschap en sociaal gedrag naar andere honden en mensen, groot en klein, zijn een plezier om mee te maken.

De toewijding en nauwkeurigheid tijdens de adoptieprocedure, incl. huisbezoek en nazorg, vond ik indrukwekkend. Omdat ik vaak op de website van Podencoworld kijk, heb ik de vraag voor vrijwilligers gelezen en besloten mee te willen helpen om deze lieve, zachtaardige maar ook pittige honden een kans op het "gouden" mandje en een passend thuis geven.

dogstars