LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Dit jaar houden we in september een veiling voor 2 asielen in Spanje waar we mee samen werken.  We hebben er voor gekozen vooral de kleinschalige asielen te helpen die geen subsidie krijgen van de overheid en dus totaal afhankelijk zijn van donaties om te overleven.  

Voor de veiling klik hier 

LaHuella18 112Eén van de asielen is La Huella Verde in Olvera, dit is een kleinschalig asiel die het erg zwaar heeft. Vooral in de winter is het er bar, de hondjes hebben weinig beschutting en de regenval kan er erg heftig zijn, afgelopen jaar hebben we al een inzameling gehouden zodat ze spullen konden kopen om de ergste regen buiten te kunnen houden. In deze link kunt u hier meer over lezen: https://www.podencoworld.nl/nieuws/1687-la-huella-verde-winter  Hier zouden we graag nog meer in willen investeren. Ook staat er op het moment een dierenartsrekening van €3000,- bij dit asiel open. 

Mascotas 1Het tweede asiel dat we willen helpen is Mascotas de Priego die ondersteunt wordt door Greet. Mascotas de Priego krijgt steeds minder geld van de gemeente omdat die aandringen het asiel te sluiten of er weer een dodingsstation van te maken, grote tegenwerking dus maar iedereen van Mascotas vecht zo hard ze kunnen om door te gaan met het goede werk, met of zonder de gemeente. Er staat op het moment een enorm bedrag open bij hun dierenarts en tot overmaat van ramp hebben ze nu net de 2 maanden oude Isabella binnen gekregen met een gebroken pootje, dat zal ongeveer een totaal geven van 1600 e aan haar dierenarts kosten.

We willen de asielen in december bezoeken en we hopen ze een mooi bedrag te kunnen overhandigen. Hiervoor hebben we uw hulp hard nodig, we zijn op zoek naar donaties. Dit kan in de vorm van artikelen die we op de veiling kunnen veilen of een financiële bijdrage, omdat wij een ANBI stichting zijn is dit voor u fiscaal gezien interessant; https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/gift-aftrekken

lahuellaverdeWij hopen dat we op uw hulp mogen rekenen

dogstars