LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Het is weer bijna zover: De 18e strandwandeling komt er aan en wel op 1 September!!

Espe en Isabel van Protectora Malaga Animals y Plantas, Greet, Katrin en Mariceli van Mascotas de Priego komen naar ‘s Gravenzande.
Dus het zou erg leuk voor ze zijn om allemaal bekende honden terug te zien tijdens deze dag.
We zijn enorm blij dat zij tijd maken om naar de wandeling te komen om, samen met alle alle baasjes, tijdens deze dag van alle geadopteerde en inmiddels gelukkige Podenco's te genieten.

Vanaf 12 uur verzamelen we bij Strandpaviljoen Beachline Beach, Strandweg 55 te 's-Gravenzande en om 13.00 willen wij starten met de wandeling.

strandw1

U komt toch ook? Meldt u dan aan bij:  en laat even weten met hoeveel mensen en honden u komt. Zo kunnen wij én het Strandpaviljoen daar rekening mee houden. 

De Podenco's en natuurlijk de andere honden uit het gezin, of opvangers, zijn daar van harte welkom! Op eigen kosten is er ook na de wandeling een heerlijk kopje koffie te bestellen, frisdrank of iets te eten.

Neemt u na de wandeling vooral ook even een kijkje bij onze kraampjes, want er worden weer leuke spulletjes verkocht zoals Hoodies, T-shirts, Sweat-shirts, veiligheidstuigjes, Martingale halsbanden e.d, voor u en uw Podenco. 

Let u ook vooral op de hondjes met een jasje aan waarop staat: "Ik zoek een baasje". Dit zijn de hondjes die bij Podencoworld in de opvang zitten en, zoals de tekst al verklapt, nog een baasje zoeken! Dus zoekt u nog een Podenco, dan is dit de kans om kennis te maken met onze kanjers in Nederland.

strandw2

Wij hopen u allen te mogen ontmoeten op 1 september aanstaande! Wij hebben er weer zin in en we hopen jullie ook!

Vriendelijke groeten, 

Het Podencoworld team. 

Route informatie:

Strandweg (geen nummer)
2691 KE ’s-Gravenzande Westland, Zuid-Holland

 

Met de auto vanuit Rotterdam:

Vanaf de A20 de weg volgen naar de N213. Neem de 3e afslag op het Westerplein naar de N223. Sla rechtsaf naar de N220. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Maasdijk/N220. Sla rechtsaf op de Zeedijk. Sla linksaf naar de Zanddijk en volg deze naar de Strandweg. Als u rechtdoor de Strandweg op rijdt kunt u aan het einde parkeren. U vindt het paviljoen van BeachLine Beach rechts op het strand.

strandWRot18

Met de auto vanuit Den Haag:

Rijd via de Monsterseweg richting Monster. Ga rechtdoor de Haagweg op. Sla bij de verkeerslichten linksaf de Molenweg in. Ga vervolgens bij de verkeerslichten rechtsaf, de N211 op. U rijd op de ’s-Gravenzandseweg. Ga rechtdoor bij 3 rotondes en u bent op de Monsterseweg in ’s-Gravenzande. Bij de 4e rotonde slaat u rechtsaf, de Zeestraat in. De eerste straat aan uw rechterhand is de Strandweg. Als u rechtdoor de Strandweg op rijdt, kunt u aan het einde parkeren. U vindt het paviljoen van BeachLine Beach rechts op het strand.

 

 StrandDH18

 

 

dogstars