LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Het is weer bijna zover: de 14e strandwandeling komt er aan en wel op 24 September! Deze wandeling zijn Esperanza en Isabel van het asiel Malaga y Plantas ook aanwezig om alle geadopteerde en inmiddels gelukkige Podenco's te aanschouwen.

Vanaf 12.00 uur verzamelen we bij Strandpaviljoen Beachline Beach, Strandweg 55 te 's-Gravenzande en om 13.00 willen wij starten met de wandeling.
De Podenco's en natuurlijk de andere honden uit het gezin, of opvangers, zijn daar van harte welkom! Op eigen kosten is er ook een heerlijk kopje koffie te bestellen, frisdrank of iets te eten.

U komt toch ook? Meldt u dan aan bij:  en laat even weten met hoeveel mensen en u komt. Zo kunnen wij én het Strandpaviljoen daar rekening mee houden. U kunt zich uiterlijk aanmelden t/m 20 September!

beachlineBeach17Banner

Neemt u na de wandeling vooral ook even een kijkje bij onze kraampjes, want er worden weer leuke spulletjes verkocht zoals Hoodies, T-shirts, Sweat-shirts, veiligheidstuigjes, Martingale halsbanden, slaapzakjes e.d, voor u en uw Podenco. Ook staat Wikkies hondenjasjes er dit jaar met de mooiste, handgemaakte jasjes voor uw hond. 

Let u ook vooral op de hondjes met een jasje aan waarop staat: "Ik zoek een baasje". Dit zijn de hondjes die bij Podencoworld in de opvang zitten en, zoals de tekst al verklapt, dus nog een baasje zoeken! Dus zoekt u nog een Podenco, dan is dit de kans om kennis te maken met onze kanjers in Nederland.

Wij hopen u allen te mogen ontmoeten op 24 September aanstaande! Wij hebben er weer zin in en we hopen jullie ook!

Vriendelijke groeten, 

Het Podencoworld team. 

Route informatie:

Strandweg (geen nummer)
2691 KE ’s-Gravenzande Westland, Zuid-Holland

 

Met de auto vanuit Rotterdam:

Volg op de A20 de borden Hoek van Holland. Bij het kruispunt Westerlee linksaf, de N467 richting ’s-Gravenzande volgen (Galgeweg). Bij de rotonde rechtdoor. Op de Naaldwijkseweg bij de rotonde rechtdoor en vervolgens de eerste linksaf (Beukenlaan). Sla bij de 2e rechtsaf, de Zanddijk op. Rijd nu rechtdoor de Strandweg op. Als u rechtdoor de Strandweg op rijdt kunt u aan het einde parkeren. U vindt het paviljoen van BeachLine Beach rechts op het strand.

Met de auto vanuit Den Haag:

Rijd via de Monsterseweg richting Monster. Ga rechtdoor de Haagweg op. Sla bij de verkeerslichten linksaf de Molenweg in. Ga vervolgens bij de verkeerslichten rechtsaf, de N211 op. U rijd op de ’s-Gravenzandseweg. Ga rechtdoor bij 3 rotondes en u bent op de Monsterseweg in ’s-Gravenzande. Bij de 4e rotonde slaat u rechtsaf, de Zeestraat in. De eerste straat aan uw rechterhand is de Strandweg. Als u rechtdoor de Strandweg op rijdt, kunt u aan het einde parkeren. U vindt het paviljoen van BeachLine Beach rechts op het strand.

routeBeachL17

dogstars