LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Zet het vast in je agenda 21 september de 9de Strandwandeling in Wassenaar.

 

Hallo Allemaal.

We hebben alweer onze 9de strandwandeling voor de podenco's in Wassenaar op 21 September 2014

Wij van Podencoworld zouden het leuk vinden om jullie allemaal te ontmoeten en natuurlijk om de geadopteerde honden terug te zien.

 

Wij hopen jullie te mogen ontmoeten op 21 september, vanaf 12.00 uur verzamelen we bij Beachclub de Golfslag aan het Wassenaarse slag aan het strand.

Om 13.00 uur willen wij starten met de wandeling...

De honden zijn daar ook van Harte Welkom, mocht het regenen maar daar hopen we natuurlijk niet op, kunnen we binnen zitten met de honden.

 Op eigen kosten is er ook een heerlijk kopje koffie, frisdrank of iets te eten.

 Wij willen graag als je meegaat dat jullie je dan even opgeven, laat even weten met hoeveel mensen jullie komen en met hoeveel honden. (l)   

Wij hopen natuurlijk weer op veel Podenco's, misschien is het leuk als je hond van Animales Y Plantas komt om zeker te komen.

Er komen 5 vrijwilligers van Animales Y Plantas naar Nederland voor de wandeling.  ze hopen natuurlijk veel van de honden terug te zien. 

We hebben dit jaar ook een leuke verloting en de hoofdprijs is dit prachttige schilderij gemaakt door Kunstenares Inge Beekman .

IMG 3267

 

Hieronder vinden jullie de routebeschrijving.

Wassenaarse slag

De Wassenaarse slag is voor ieder goed te bereiken.

Komende met de auto vanuit richting Amsterdam: Rijksweg A4 richting Den Haag, vervolgens bij knooppunt Burgerveen richting de Rijksweg A44, de eerste afslag Wassenaar centrum volgen, na 100 meter de derde afslag op de rotonde nemen ( Deijlerweg), vervolgens deze weg volgen (passeren van 3 maal kruispunt met stoplichten), bij de volgende rotonde de tweede afslag richting de Wassenaarseslag, de strandweg volgen tot aan de parkeerplaatsen. U vindt via de afrit naar het strand aan de rechterzijde Beach club De Golfslag.

Komende met de auto vanuit richting Rotterdam, Den Haag: Rijksweg A12 of A13 richting Den Haag, vervolgens bij knooppunt Prins Clausplein richting de Rijksweg A12. De A12 eindigt in een T splitsing waarvan u de rechter afslag neemt richting Wassenaar / Scheveningen. Vervolgens de A44 volgen richting afslag Wassenaar aan de linkerzijde. Via de Lange Kerdam de eerste afslag op de rotonde richting de van Olden Barneveltweg. Bij de stoplichten linksaf en vervolgens deze weg volgen (passeren van 2 maal kruispunt met stoplichten), bij de volgende rotonde de tweede afslag richting de Wassenaarse slag, de strandweg volgen tot aan de parkeerplaatsen.

U vindt via de afrit naar het strand aan de rechterzijde Beachclub De Golfslag. Ieder jaar wordt er door de exploitanten van plaats gewisseld. In 2014 staan wij op de eerste locatie.

Wij hopen jullie allemaal terug te zien, vergeet je niet op te geven.

 

Vriendelijk Groeten

Het Podencoteam.

 

dogstars