nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Recal foto

UPDATE: Er is inmiddels €200,- binnen voor Asiel Recal! Wij willen Sylvia van Winsen, T. Visser de Bruin, M. Warmink, Anoniem en B. Stoffer hartelijk danken voor hun donatie!

Soms zit het mee en soms kunnen wij gelukkig helpen! Het Asiel Recal kent een groot aantal succes verhalen. De gedreven vrijwilligers staan continu klaar en de dierenartsen doen wat ze kunnen! Via de stichting zijn ook gedurende dit jaar weer honden naar een gouden mand gegaan. Een prachtig nieuw leven voor de kanjers Lady en Seth.

 

 

ladyseth Links: Lady en rechts: Seth

Natuurlijk geweldig, maar de medische ingrepen van de laatste tijd zijn zo kostbaar dat het asiel nu onze hulp kan gebruiken! Hoe kunnen we dat doen en wat kunnen zij daar mee doen?

Wij kunnen natuurlijk helpen d.m.v. donaties. U kunt uw donatie overmaken op Rabobank rekeningnummer NL33RABO0162658664 ten name van Stichting Podencoworld, met vermelding van 'Donatie Recal'. Alle bijdragen zijn welkom! Groot en klein, alles wordt gewaardeerd en gaat direct naar de dieren van Recal.

Ook de Facebookgroep ‘Auction for animals, because we care!’  helpt mee met het inzamelen van geld d.m.v. veilingen. Eens in de zoveel tijd kiezen zij een goed doel om het ingezamelde geld naar te doneren en dit keer hebben ze het asiel Recal gekozen! Ben je op zoek naar een leuk hondenproduct en wil je tegelijk een goed doel steunen kijk dan hier: veiling

We willen graag laten zien waar al dit geld voor nodig is. De onderstaande honden zijn een greep uit de dagelijkse realiteit van Recal.

 

bimba recalDit is Bimba. Ze heeft al twee ingrepen gehad, maar helaas konden ze haar pootje niet redden en hebben haar pootje moeten amputeren.

tarantella recalDit is Tarantella. Deze lieve moeder had twee hernia's en tumoren in haar lichaam. 

Mobi recalDit is Mobi en hij wordt momenteel behandeld tegen schurft.

arantxa recalEn dit is Arantxa. Na het bezoeken van twee verschillende dierenartsen en proberen van verschillende behandelingen is het nog niet gelukt om haar oogje te redden. Een operatie is te duur, deze kost namelijk €1.000,-.

Hoe hard en cru kan het zijn? Moeilijk om te zien, maar hoe goed dat we kunnen helpen!

Voor alle prachtige Podenco’s die zoveel beter verdienen, voor de kat die met verbrijzelde heup na een aanrijding binnen wordt gebracht en voor de aller kleinste die onder gevallen stenen gevonden is en nu een prachtige toekomst tegemoet gaat!

ruda recal

Help ons Recal te helpen! Doneer via rekeningnummer NL33RABO0162658664 ten name van Stichting Podencoworld, met vermelding van 'Donatie Recal' of doe mee aan de veiling.

Samen en alleen samen kunnen we wat doen!