nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

21 februari 2013 zijn de 4 T's aangekomen in Nederland (Tanner, Titus, Trooper & Tulip). Zij waren toen 4 maanden oud. Afgelopen zaterdag heeft er een reünie plaatsgevonden in Blaricum met alle 4 de hondjes die inmiddels alweer bijna 3 jaar oud zijn.

Rond 11 uur hadden we afgesproken bij het baasje van Indy (Tulip). Niet alleen de 4 T's waren erbij, maar uiteraard ook de andere hondjes die bij het gezin horen en de opvangmama van Indy was er ook met haar 3 hondjes.

In totaal 9 podenco's en diverse mensen die je samenbrengt in een tuin en dat was een feestje om te zien! Sommige hondjes vonden het spannend en andere gingen als een dolle achter elkaar aan. Het blijft bijzonder dat het altijd zo goed gaat onderling, terwijl ze wel in de ruimte van in dit geval Indy en Beau komen.

En daarna met zijn allen naar het omheinde losloopgebied meentzoom.

De honden gingen tegelijkertijd los, maar dan ook echt los, prachtig om ze zo met ze allen te zien rennen!

Cooper (Trooper) had een camera om, zodat hij geweldige beelden kon opnemen van deze bijzondere bijeenkomst.

De hondjes hebben heerlijk met elkaar kunnen spelen en de baasjes hebben ervaringen met elkaar uitgewisseld. Het poepgedrag van de podenco's werd besproken. De meeste Podenco's moeten gekke sprongen maken, voordat ze kunnen poepen. Herkenning was er alom. ;-)

Dit was een hele geslaagde dag en zeer zeker voor herhaling vatbaar!

 

Bekijk het filmpje van deze mooie dag, gemaakt door Cooper en Nanuq. (beschikbaar gesteld door https://www.facebook.com/Mr.Podenco?fref=ts)

.be">.be

 

IMAGE 2015 07 21 1