nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Marco brengt een bezoek aan Hazel (Gigi) en baasjes.
 
Ik doe regelmatig huisbezoeken voor Podencoworld. Voor de eerste keer heb ik een tweede huisbezoek gedaan. Ik ben ontzettend blij dit bezoek gedaan te hebben.
 
Ik sta aan de deur en hoor een blaf. De eerste keer dat ik haar hoor zonder haar gezien te hebben, het lijkt wel een blind date. Vol verwachting wacht ik tot de deur open gaat.
Ik word door Suzanne en Simon de baasjes van (Hazel) nu Gigi vriendelijk begroet. Ik kom binnen en zie haar voor de eerste keer, ze is argwanend en blijft op afstand. Meteen zegt Suzanne kom maar zitten, ze komt vanzelf wel. We gaan aan de eettafel zitten met een heerlijke kop koffie. Gigi kijkt vanaf de bank toe. 
 
Gigi heeft een tenger postuur en doet mij denken aan onze Nekane (onze eigen hond die wij ook via Podencoworld hebben gekregen). Alleen is Nekane t.o.v. Gigi veel onrustiger. Nekane krijgt voeding met gekookte rijst en gekookte kip erbij. Dat vindt ze lekker en daar doet ze het heel goed op, ze wordt met de dag een vrolijkere hond. 
 
Ik was blij om te zien en te horen hoe liefdevol Suzanne en Simon over Gigi vertellen. We hebben gesproken over de beginfase, het gedrag en de voeding die ze krijgt. Hoe ze haar gewicht bijhouden, een schrale plek op haar dij en dat ze daarmee naar de dierenarts willen gaan. Bezorgdheid en zorgzaamheid zo intens dat ik met trots kan zeggen dat ik hier te maken heb met geweldige mensen en een heel goed verzorgde Gigi. 
 
Gigi wordt nu langzaam nieuwsgieriger. Met brokjes die ik van Suzanne krijg is het ijs snel gebroken. Op de bank woelt en draait ze zich alle kanten op om geknuffeld te worden. Haar vacht is glad en glanzend, haar ogen zo mooi, echt een kerngezonde jonge hond. Na al het geknuffel op de bank komt er een einde aan mijn bezoek. Gigi je bent bij fantastische zorgzame baasjes terecht gekomen die er alles voor over hebben om jouw leven aangenaam te maken. Gigi het gaat je goed en hopelijk tot snel weer bij de podencowandelingen.
 
Ik ben trots op Podencoworld maar ook op iedereen die zich voor, tijdens en na adoptie zich zo liefdevol inzetten voor de honden. 
 
Marco

 

dogstars