nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Dit is nog mooier dan Serieus Request winnen. Dat wij met zijn allen zo iets moois voor elkaar hebben gekregen, fantastisch!!
 
De donateurs waren er zo mee betrokken en hebben zich ingezet om dit project toch te laten slagen. Het is meer dan geslaagd! Jullie zijn echte kanjers en hebben alles over om deze ziekte een halt toe te roepen.
 
Wij zijn ook heel trots op onze vrijwilligers. Elja Spolet die zich hier 1000% voor heeft ingezet. Zij heeft het heel druk gehad de laatste weken. Zij hield samen met Sabine het Spaanse en het Engelse evenement bij en dan ook nog onze eigen Facebook pagina. Elja je verdient het om ook even in het zonnetje gezet te worden. Wat heb jij je samen met Sabine, van Tierra Blanca Tenerife, in dit project vast gebeten.
 
Het resultaat mag er zijn: 78 honden gered van Filaria. Hoe mooi is het om zo'n resultaat behaald te hebben. Ik ben trots op jullie allemaal.
 
Nu is de veiling nog bezig en daar kunnen we de nieuwe honden die het asiel binnenkomen en Filaria positief getest worden mee behandelen. 
 
Sandra en Rita voor jullie geldt hetzelfde. Jullie zijn echte kanjers. Helaas komt Filaria heel vaak voor op Tenerife. Terwijl we met dit moois bezig waren zijn er al weer nieuwe honden binnen met deze rot ziekte. 
 
De donateurs worden uiteraard op de hoogte gehouden, via de bestaande evenementen en via onze Facebook pagina, hoe het met de honden gaat die de behandeling ondergaan. Jullie moeten er wel rekening mee houden dat de kuur enkele weken duurt voordat we de honden opnieuw kunnen testen. De updates zullen dus niet meer dagelijks zijn. We houden jullie zoveel mogelijk op de hoogte van de voortgang. 
 
Ik wil iedereen bedanken die dit tot zo'n groot succes heeft gemaakt.
 
Evalien de Ruiter
Voorzitter Stichting Podencoworld
 
 
 
jullie zijn super
 

dogstars