LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

UPDATE ER ZIJN NOG 4 PLEKKEN

Na binnenkomst en een korte kennismaking (waarbij de honden nog even kunnen spelen in de binnenhal) wordt er eerst iets verteld over de energie van planten, energie overdracht en waar de energieknooppunten te vinden zijn bij je hond. Dat doen we samen met de honden, zodat iedereen ook thuis de punten weer kan vinden.
Ook maken we kennis met de oliesoorten die we gaan gebruiken bij de massage.

Hierna leren we hoe je jezelf instelt op het geven van deze wellness behandeling aan je hond. Vervolgens zal ik als voorbeeld een hond behandelen met stap voor stap uitleg erbij. En tenslotte gaan we onszelf en onze hond(en) voorbereiden en behandelen.

Uiteraard krijgt iedereen de uitleg en de techniek op papier mee om nog eens terug te lezen en te gebruiken. Ook zit bij deze uitleg een setje olietjes om thuis, mens en dier, mee te behandelen. Tussendoor is er tijd voor koffie/ thee met iets erbij en natuurlijk om vragen te stellen.

Praktische informatie
Datum: zondag 28 april
Locatie: Zwijndrecht Binnenkomst is vanaf 12.45 uur.
Wellness is van 13.15 uur tot 16.30 uur met tussendoor koffie/thee en iets lekkers erbij.

Normaal gesproken kost deze behandeling €49,95 maar nu wordt deze aangeboden voor slechts €24,95 waarvan ook nog eens €12,50 naar Podencoworld gaat ter ere van het bronzen jubileum. Hoe mooi is dat!

Opgeven kan via maar let op: er zijn maar 10 plaatsen beschikbaar.

Heidi, Jessica en Patty, bedankt voor het organiseren en aanbieden van deze heerlijke wellness middag!

dogstars