LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Iedereen die een adoptie of info aanvraag bij ons gedaan heeft, vroeg zich vast wel eens af wie die aardige mevrouw of meneer was aan de andere kant van de pc of telefoon.... Nu is het wel zo dat we helaas zo nu en dan afscheid moeten nemen van 1 van onze geliefde collega's. De werkzaamheden van een adoptie medewerker kost best wat vrije tijd en helaas is dat niet altijd op langer termijn haalbaar voor iedere vrijwilliger . Dus het zou kunnen dat de adoptie medewerker die u geholpen heeft helaas niet meer werkzaam is voor onze stichting . 

Maar we stellen graag vol trots onze toppers aan u voor die op dit moment vol enthousiasme de info en adoptie aanvragen behandelen !
Ons adoptieteam bestaat uit 12 personen; Kim, Revina en Ineke (die overigens meerdere functies binnen de stichting bekleed) behandelen alle info-aanvragen. Karina, Mirella, Ieke, Pamela, Carol, Yentl, Ursula en Hans zorgen ervoor dat alle adoptieaanvragen worden opgepakt. Linsey coördineert dit leuke team. Een paar collega's zijn erg bescheiden en wilden liever niet met foto en kort stukje info op onze Facebook pagina (anderen waren ook bescheiden maar gaven schoorvoetend toe om niet onsportief te zijn 😉) en sommigen redden het simpel weg qua tijd niet om voor plaatsing van dit bericht iets in te sturen. Voordat we hieronder enkele van onze collega's iets persoonlijker aan jullie gaan voorstellen, wilden we nog graag benoemen dat we heel trots en blij zijn met dit enorm professionele en enthousiaste team en dat hun inzet en betrokkenheid zeer gewaardeerd wordt! Vele lieve podenco's zijn door hun hulp verenigd met hun nieuwe baasjes en hebben nu een goed en fijn leven 

Ineke
Podenco's zitten zo in mijn hart. Zulke bijzondere aanhankelijke en intelligente honden. Ik ben daarom enorm dankbaar dat ik zo'n kanjer in mijn leven heb en dat hij zelfs sinds 2016 een opgeleide buddy hulphond is van mij. En nu het grote geluk dat ik bij Podencoworld de nazorg en infoaanvragen mag doen. Dit maakt me zo blij. (Dat maakt ons ook heel blij Ineke❣️) 

Mirella
Hoi, ik ben Mirella en inmiddels 3 jaar werkzaam als adoptie medewerker bij Podencoworld. Ik doe dit met veel plezier en passie daar de rescuehonden al vele jaren in mijn hart zitten. Ik ben blij en dankbaar dat ik op deze wijze mijn steentje kan bijdragen om de honden met een minder mooi verleden een nieuwe kans te geven op een fijn thuis met liefde en zorg. Want dat verdient elke hond 

Ursula 
Het eerste contact met Podencoworld had ik indirect omdat mijn dochter een podenco adopteerde. Nadat ik veel over de podencos had gelezen en de vreselijke omstandigheden waarin zij (over)leven in Spanje wilde ik graag een steentje bijdragen om voor deze bijzondere honden een zachte mand te vinden. Het begeleiden van een adoptie van aanvraag tot aankomst, gekroond door foto's van gelukkige mensen met hun podenco maken iedere keer weer duidelijk waarom en waarvoor ik dit vrijwilligerswerk doe. Uiteraard had ik heel graag mijn eigen podenco, maar stiekem heb ik er op deze manier tientallen. 

Pamela
Hoi, ik ben Pamela, En sinds ik in 2011 Pat via Podencoworld heb geadopteerd ben ik altijd de stichting blijven volgen .Na het overlijden van Pat, wilde ik graag iets doen voor de stichting en help ik nu hondjes aan een nieuw thuis als adoptiemedewerker. Erg leuk en dankbaar werk! 

Ieke
Hallo, ik ben Ieke. Adoptiemedewerker bij Podencoworld sinds 2021, niet lang nadat wij Ella uit het asiel in Malaga hebben geadopteerd. Mede dankzij het thuiswerken werd het voor ons mogelijk een hond te nemen, omdat er nu bijna altijd iemand thuis is. Via via hoorden wij van Podencoworld en wat voor lieverds de Podenco’s zijn. Daarnaast doe ik ook huisbezoeken in de regio. Een paar uur per week ben ik zo actief voor de stichting en hoop ik veel hondjes (en nieuwe baasjes) gelukkig te kunnen maken! Daarnaast ben ik nog actief trailrunner (en hebben we ook een rentuig voor Ella)! 

Carol
Door adoptie van mijn huidige hondje Zoë ben ik zeer onder de indruk geraakt van het fantastisch werk van Podencoworld. Het trieste lot van de Podenco’s en uitsluiting van jachthonden in de nieuwe dierenwelzijnswet in Spanje hebben mij extra gemotiveerd iets voor deze honden te betekenen. Het is ontzettend fijn deze zachtaardige honden een goed thuis te kunnen bieden.

dogstars