LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

12 maart 2023

Voor een filmproject zoeken we twee op elkaar lijkende podenco’s

Deze keer doen we een heel bijzondere oproep.

Podencoworld werd door Studio Nergens benaderd met de vraag of wij 2 op elkaar lijkende Podenco’s kenden die niet te angstig zouden zijn om in een nieuwe, vreemde omgeving met elkaar te spelen.
Hier moesten we natuurlijk goed over nadenken want dit zou best wel eens  een lastige zoektocht kunnen zijn en natuurlijk het belangrijkste: Hoe wordt er met de honden omgegaan? 

Na een fijn en open gesprek bleek dat het welzijn van de honden voorop staat en dat er rekening mee wordt gehouden dat het mogelijk niet gaat lukken. Dat is ook ok en ze zullen dan op zoek gaan naar een andere invulling. Maar heel graag zouden ze Podenco’s in hun project zien en vanuit ons punt zien we natuurlijk maar wat graag Podenco’s die op een mooie manier in the spotlight worden gezet!

Waar gaat het om?

Voor de film ‘Songs for a Passerby’ van Studio Nergens, Silbersee en het Muziekgebouw in Amsterdam zijn wij op zoek naar twee mooie, op elkaar lijkende Podenco’s die gedurende enkele minuten met elkaar spelen op beeld. 
De opnames vinden bij voorkeur plaats in onze studio in Amsterdam in de laatste week van maart en nemen ongeveer 3 uur in beslag. 
Uiteraard is dit met veel aandacht en zorg voor de honden en omgeving. 

Heeft u (of kent u iemand met) twee op elkaar lijkende Podenco’s en lijkt het u leuk om mee te werken aan deze film, neem dan contact op met

Reiskosten worden vergoed.

dogstars