LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

2 februari 2023

 

Hoe kies je een winnaar uit zes inzendingen die ieder op hun eigen manier zo mooi en bijzonder zijn? Er is met zoveel liefde en gevoel getekend, gekleurd en geknutseld dat we bij Podencoworld diep onder de indruk zijn van de passie van de jonge Podenco en Galgo fans voor de Spaanse jachthonden en hun inspirerende creativiteit.

Die passie en creativiteit zie je weerspiegeld in de tekening, maar net zoveel in het verhaal achter de tekening. Van de jongste deelnemer van 8 jaar tot de oudste deelnemer van 20 jaar, allemaal zijn ze megafan van de Spaanse jachthonden en dat zie je. Zowel de verhalen achter de tekening als de tekeningen zelf vonden we zó mooi dat we geen keuze konden maken. Daarom zijn alle deelnemers winnaars en krijgen jullie allemaal een leuke verrassing toegestuurd. Van harte gefeliciteerd!! En ontzettend bedankt voor het meedoen, want door jullie krijgen alle Spaanse jachthonden nog meer aandacht!

Klik op onderstaande afbeelding om alle tekeningen te bekijken.

Geef ze een luid en warm applaus!!!!

 

02022023a

Wat een mooi portret! Die hangen we aan de muur! Leone (9 jaar) heeft een tekening van Podenco Odin gemaakt en van haarzelf. Je kunt wel raden wie het baasje (en beste maatje) van Odin is... Van harte gefeliciteerd Leone!! Bedankt voor deze prachtige tekening!

02022023b

Getekend door Sara (9 jaar).
Sara heeft een tekening gemaakt van Podenco Delfi die helaas vorig jaar is overleden. Sara heeft deze tekening op een kartonnen bord getekend en er een lintje aan vast gemaakt zodat ze Delfi altijd om haar nek bij zich kan dragen. Als er iemand gek is op Podenco's, is het Sara. Wat een super goed idee Sara, zo is Delfi altijd bij je als je haar nodig hebt. En al die hartjes? Volgens ons komen die uit een heel groot, warm hart! Die van jou. Fantastisch mooi gedaan Sara!

02022023c

Getekend door Laurie (20 jaar).
Laurie is gek op haar Spaanse honden. Links heeft ze haar Galgo Paloma getekend en rechts Pablo, een senior Podenco Canario.
Ontzettend bedankt voor het inzenden van je tekening Laurie. Ze zijn zo levensecht getekend, dat je ze bijna kunt aaien! Stuur je weer eens een tekening op?

02022023d

Dit is Podenco Luna (GVR) getekend door Hidde (8 jaar). Complimenten aan Hidde!! Zelfs de snorharen en een glimlach zijn getekend! Zo herkennen we Luna meteen! Als de Grote Vriendelijke Podenco, of is het Grote Vriendelijke Reus?

02022023e

Getekend door Hailey (13 jaar).
Hailey heeft puppy Jinxx getekend, zoals ze hem zelf altijd noemt. Jinxx heette vroeger Bango. Jinxx vindt het altijd leuk om achter de vogels aan te rennen.
Wat een geweldige tekening Hailey. Zo te zien houdt Jinxx van avontuur en de natuur. Is hij een groot of een klein lief boefje? Gefeliciteerd!

02022023f

Getekend door Mats (11 jaar).
Mats heeft Podenco Lio getekend. Lio's ogen stralen en met dat bruine vachtje en roze neusje, is hij het sprekend! Heel goed gedaan Mats! Wat een mooie tekening!

dogstars