LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

26 januari 2023

 

HELP!

De hondjes in asiel Arche Noah hebben je hulp hard nodig!

In verschillende puppy groepen van het asiel is het Parvo-virus uitgebroken. Dit virus is gemakkelijk overdraagbaar en is, wanneer onbehandeld, vaak dodelijk. Vooral bij puppy's.

Begin november werd het virus voor het eerst vastgesteld bij Wally, een kleine Podenco pup. Niet veel later moesten ook 8 van zijn broers en zussen worden behandeld in de spoedkliniek. De broers en zussen Gesa, Gino en Gaia (gemengd ras) moesten ook naar de kliniek voor behandeling. Gelukkig zijn ze inmiddels allemaal weer terug bij ons in het asiel. Zelfs Gaia met wie het in de kliniek zo slecht ging dat ze gevoed moest worden met een voedingssonde. Ze heeft het voor nu gered en ook zij mocht gisteren de kliniek verlaten en weer terug naar het asiel en haar brusjes.

De zieke pups krijgen 3 keer per dag medicijnen en eten. Ze verblijven in een speciaal gebouwde quarantaineruimte. Er worden nog 14 andere honden die contact hebben gehad met de zieke dieren gehuisvest in deze quarantaineruimte. Hier worden ze afgeschermd van de anderen en constant in de gaten gehouden.

De kosten voor de ziekenhuisbehandelingen, speciaal voer, medicijnen en hygiëne zijn inmiddels opgelopen tot ruim € 9.000.

De komende dagen zal duidelijk worden of er nog meer honden besmet zijn. Laten we met zijn allen duimen dat er niet nog meer honden het parvo-virus hebben opgelopen en in quarantaine moeten.

Dankzij hulp zijn de behandelingskosten van ruim €800 voor de kleine Wally al gefinancierd, maar helaas is dit maar een fractie van de totale kosten.

Alle beetjes helpen en iedere donatie is welkom om het asiel en de pups te steunen.

Doneren kan via de betaallink of d.m.v. overmaken op onze rekening o.v.v. Arche Noah.

Betaallink: http://bit.do/archenoah

Bank: Stichting Podencoworld

IBAN: NL33RABO0162658664

BIC: RABONL2U

Elk leven telt! Daarom is het ondenkbaar dat we één van deze kleine wezens opgeven alleen omdat de kosten zo hoog zijn!

 

26012023b

 

26012023a

dogstars