nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

19 januari 2023

 

📌 SAVE THE DATE

Aanstaande zondag 5 februari vinden er in Europa vredige demonstraties plaats voor de Spaanse jachthonden ter ondersteuning van het protest No A La Caza (no hunting) dat ieder jaar door het Spaanse Plataforma NAC wordt georganiseerd. Ter ondersteuning van deze protesten, organiseert het GalgoPodencoPlatform in Nederland deze dag een demonstratie in Den Haag.

Zoals voorgaande jaren is het de bedoeling dat er een vredige protestmars wordt gelopen van de Laan van Reagan en Gorbatsjov in Den Haag naar de Spaanse Ambassade om daar een brief te overhandigen waarin we aandacht en steun vragen voor de benarde situatie van de Spaanse jachthonden in Spanje. We verzamelen op het grasveld bij de Laan van Reagan en Gorbatsjov vanaf 12:00u en daar begint de protestmars van ongeveer 1,8 km naar de Spaanse Ambassade.

Alle hondenliefhebbers zijn van harte uitgenodigd om deze dag een stem te zijn voor de vele Galgo’s, Podenco’s en andere Spaanse jachthonden die geen stem hebben in hun door verschrikkingen en leed gekenmerkte leven dat ze in Spanje dagelijks ondergaan. Niettegenstaande de negatieve en netelige aard van het onderwerp, willen we er een vredige protestmars van maken waarin we veel liefde voor deze honden uitstralen. Dus positieve banners, vlaggen en borden en goedgehumeurde hondenliefhebbers en honden!

Jullie zijn van harte uitgenodigd!

Houd voor nadere informatie over het programma https://www.facebook.com/GalgoPodencoPlatform in de gaten en bij vragen kunt u contact opnemen met:

#ElNegocioDeLaMuerte #NoALaCaza5F #StopGalgueros

 

 

dogstars