LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

15 december 2022

 

Heel dankbaar mogen we alweer een gulle donatie en prachtig bericht met jullie delen 🥰

Familie van Hoof heeft ongeveer een jaar geleden Vito (Fitipaldi) geadopteerd. En wat doet die topper het geweldig! Hij heeft zich volledig aangepast aan het leven in ons kikkerlandje en is een volwaardig gezinslid.
Super trots gaat hij als een keurig opgevoede Podenco regelmatig met ZIJN familie op stap. En daar geniet hij met volle teugen van (zoals op de foto te zien is).

Omdat familie van Hoof heel blij met Vito is en ze hartstikke trots op hem zijn, hadden ze een lieve brief voor de vrijwilligers van asiel Protectora de Animales Malaga (waar Vito vandaan komt ) geschreven om te laten weten hoe goed het gaat en hoe blij ze met hem zijn.
Met zulke fijne updates zijn de asiel medewerkers altijd heel blij! Dat is waar ze het allemaal voor doen. Een prachtig mooi leven in veiligheid en met veel liefde, voor de hondjes die ze gered hebben.

Maar dat was nog niet alles! Ook had deze lieve familie een gulle donatie gedaan van 100 euro voor asiel Protectora de Animales Malaga. Om ze te steunen bij hun goede werk, om te laten weten dat ze hun dankbaar zijn en om hondjes (misschien wel vriendjes van) zoals hun Vito wat extra's te gunnen.

Hartelijk bedankt familie van Hoof ❣️ 

Wij hebben jullie lieve brief doorgestuurd en jullie geweldige donatie overgemaakt. Jullie warme gebaar wordt enorm gewaardeerd 🥰

 

15122022

dogstars