nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

26 november 2022 

BAASJE GEZOCHT VOOR LUCA

We zijn met spoed op zoek naar een baasje voor Luca. Een paar dagen terug is Luca namelijk in het asiel aangevallen door een andere hond. Het gevecht heeft hij overleefd, maar hij heeft er wel een bloedend oor en een beschadigde ziel aan overgehouden. We hebben Luca als pup gevonden en hij kon toen meteen in een opvanggezin worden opgenomen. Echter sinds hij daar niet langer kon blijven, moest hij naar het asiel waar hij vanaf dag één niet lekker in de groep ligt. Op de één of andere manier vinden de andere honden hem niet leuk en heerst er een grimmige sfeer die dus een paar dagen terug geëscaleerd is. We moeten er natuurlijk niet aan denken dat dit weer gebeurt en wat er dan eventueel nog meer aan de hand zou kunnen zijn. Om Luca te beschermen en zijn leven veilig te stellen is er dus met spoed behoefte aan een plekje voor Luca. Luca is bijna één jaar en een vrolijke kleine rakker. “Klein maar fijn”, zegt hij altijd. Inderdaad, met zijn 40cm is hij niet de grootste in hoogte, maar heeft hij wel het grootste knuffelgehalte. Hij vindt het heerlijk om vertroeteld en geknuffeld te worden. Vanaf het begin af aan kan hij goed met de mensen opschieten en is hij heel aanhankelijk. Daarnaast is Luca ook gehoorzaam, leergierig en draait hij zijn poot niet om voor een heerlijke wandeling. Heel af en toe komt er wat geweldigs in je leven… zijn naam is Luca die niet alleen vrienden voor het leven met je wil zijn, maar je tot de maan en terug dankbaar is voor het redden van zijn leven dat op dit moment niet veilig is.


We streven er echt na om een eigen baasje te vinden voor Luca, dit heeft prioriteit, maar mochten we zijn forever baasje op dit moment niet snel genoeg kunnen vinden, stuur alsjeblieft een berichtje naar  als Luca bij jou in de opvang mag.

Ben jij LUCA's nieuwe forever baasje? Leer hem nog beter kennen op zijn profiel: https://www.podencoworld.nl/adoptiehonden/honden/1-podencos/3988-luca

en neem alsjeblieft contact met ons op!

 

26112022

dogstars