LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

16 november 2022

RAADJE PLAATJE IN HOLLAND

Momenteel bevinden zich 5 hondjes in de opvang in Nederland. Dit zijn Enco, Illan, Joey, Rey en Sky. Zij zijn allemaal op zoek naar een baasje bij wie ze voor altijd mogen blijven. Ondertussen doen ze allemaal hun uiterste best om zoveel mogelijk te leren en ervaring op te doen in hun gastgezin. Daarnaast leren ze iedere dag Nederland een beetje beter kennen. De ene herkent de stamppot-met-rookworst-geur uit de keuken al, de ander struikelt iedere keer bij het naar binnengaan over de houten klompen naast de deur, weer een ander trotseert regelmatig de gure Hollandse noorderwind, maar zo zijn er ook hondjes die het kaasplankje reeds van dichtbij hebben bekeken (lees geproefd) en iedere dag door het platte Hollandse landschap aan het racen zijn. Wat alle hondjes gemeen hebben, is dat ze van een spelletje houden en ze vinden het nog leuker als jullie meespelen. Daarom hebben we samen met hen een spel bedacht: Raadje Plaatje.

Wat is het spel?

De aankomende week komen deze vijf hondjes voorbij op Facebook en ieder van hen stelt jullie een vraag. Dus 5 hondjes, 5 vragen. Het antwoord op de vraag is te vinden op één van de foto’s die op onze website staan bij het desbetreffende hondje. Wees gerust, we zetten de link van het hondje bij de Facebookpost, zodat je meteen op de website bij het juiste hondje kunt kijken. Raad jij het plaatje? En weet je dus het antwoord op de vraag? Plaats je antwoord dan onder de Facebookpost.

Wat kun je winnen? De winnaar is degene die de meeste (of alle) vragen goed heeft. Bij meerdere winnaars wordt er iemand uitgeloot en die krijgt een verrassing van de hondjes.

We beginnen morgen met REY. Doen jullie mee? Kijk dan op: https://www.facebook.com/podencoworld.nederland

 

16112022

dogstars