LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

14 november 2022

Wisten jullie dat jullie de Podenco’s met bijna iedere klik op internet kunnen helpen?

Het zit namelijk zo: als je online iets koopt en je doet dat via de Podencoworld Sponsorkliks pagina, dan lever je middels jouw aankoop een bijdrage aan het goede doel (de Podenco’s dus!) zonder dat het je een extra cent kost. Van pizza’s tot waterkokers, van sokken tot boeken, maar natuurlijk ook dierenvoeding – en accessoires. Naast het midden en klein bedrijf, zijn er ook grote discounters, warenhuizen en webwinkels bij aangesloten.

Hoe werkt het dan? Klik op http://bit.do/sponsorkliks

Dan kom je automatisch op de Sponsorklikspagina van Podencoworld. Op deze pagina kun je vervolgens klikken op het logo van de winkel waarbij je een aankoop wilt doen. Dan word je vervolgens doorgelinkt naar de daadwerkelijke website van de winkel die je graag wilt bezoeken.

Deze handeling kost jou niets, je blijft hetzelfde voor het product betalen. Voordeel is echter dat Podencoworld tot 75% van de commissie voor jouw aankoop krijgt! Bovendien blijft je aankoop anoniem. Podencoworld weet niet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk ook niet lid te worden of in te loggen.

Dus voor alledaagse online aankopen of juist voor de aanschaf van cadeautjes voor de feestdagen... je hoeft alleen maar aan ons te denken en via onze link de gewenste aankoop te doen. Een kleine moeite, met directe inkomsten die weer meteen naar de Podenco’s in nood gaan. Dat is toch een heerlijke gedachte?!

P.S. Onze Sponsorklikspagina is ook altijd via onze eigen Podencoworld website te bereiken. Op onze homepagina is ongeveer halverwege aan de rechterkant een banner opgenomen die zegt "By Sponsorkliks". Deze banner geeft ook altijd direct toegang tot onze Sponsorklikpagina. Mocht jullie nog vragen hebben, aarzel vooral niet en neem gerust even contact met ons op.

 

14112022

dogstars