LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

14 oktober 2022

DUH! HET IS EEN PODENCO

Toen we jullie in onze tweede vraag van de “Get to Know the Podenco” quiz vroegen welke podenco eigenschap jullie hondje(s) het beste omschrijft kwamen we erachter dat ondanks de a tot en met i eigenschappen, de podenco zo’n groot palet aan geweldige eigenschappen heeft, dat we wel tot en met z hadden kunnen doorgaan. Na het turven van alle resultaten bleek dat jullie Podenco het allemaal heeft. Hij of zij heeft a) humor, is b) eigenwijs, c) trots, d) lief, soms een e) flierefluiter, f) een held op sokken of een g) inspector Gadget. Omdat de Podenco zoveel in huis heeft, vinkte de meerderheid de optie i) aan ‘hij is het allemaal’, want ‘duh! Het is een Podenco’.

Zoals gezegd kwamen er ook nog andere voorstellen voorbij, zoals de j) voor luieren op het bed van de baasjes, een k) voor behulpzaam, een l) voor troostknuffel en zelfs een m) voor ziekenoppas. Sommigen hadden de letters zo gekozen dat er weer een woord ontstond, of zou adhd een toevallige samenloop van letters zijn? Daarnaast zaten er ook nog podenco’s tussen die praatjesmaker zijn van beroep, anderen die onwijs houden van een spelletje en sommigen de ‘hij is het allemaal’ aanvinkten en inzagen dat ze dus eigenlijk een clown in huis hebben. Waar de ander weer tot de realisatie kwam dat ze eigenlijk een slimme, bijdehandte charmeur in huis hadden en knuffelkont én knapste hond ever. We zagen nog geen James Bond voorbij komen, maar wat er nog niet is, kan nog komen. Wel zat er een Inspector Clouseau tussen, maar ook een rol als Pink Panther, uh nee, Pink Podenco zou voor een podenco zeker zijn weggelegd.

14102022

P.S. Weten jullie wie het ook allemaal heeft? PEPITO, het hondje op de foto. Ontdek meer over Pepito op: https://www.podencoworld.nl/adoptiehonden/honden/1-podencos/3873-pepito

dogstars