LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

11 oktober 2022

DE "GET TO KNOW THE PODENCO QUIZ"

Toen we jullie in de eerste quizvraag vroegen wat jullie dachten toen jullie voor het eerst een Podenco zagen, was de keuze a) zooo lief, b) wat is dat?, c) die oren! en d) ik dacht niet, ik was meteen verliefd. Wat blijkt??? Jullie zijn massaal gevallen voor de oren!!! Alhoewel de oren meteen gevolgd werden door ‘ik dacht niet, ik was meteen verliefd’.

Het lijkt er op dat hoe meer oor, hoe beter (bij honden dan tenminste), maar daar staat tegenover dat die joekels van oren niet altijd aan staan. Sommige oren staan rechtop, andere zijn dubbel gevouwen, hoe dan ook de flappen werken soms maar voor 10% als ze al ‘aangesloten’ zijn. Daarnaast gaan dingen soms het ene oor in en het andere oor als de wiedeweerga weer uit. Wanneer de oren in ieder geval altijd lijken te werken, is als de koelkast open gaat.

Maar zoals gezegd, het scheelde niet veel of de ‘ik dacht niet, ik was meteen verliefd’ stond op een gedeelde eerste plek. Niet alleen zijn jullie gevallen voor de Podenco’s schoonheid, ook zijn grappige karakter en gevoel voor humor waarderen jullie enorm. Uit de reacties blijkt dat jullie “de liefste”, “leipste” en “slimste” hond hebben die “iedereen de hele dag laat lachen” met “die smile” en jullie hem of haar “voor geen miljoen kwijt willen”. De Podenco is “de beste hond ooit” met die “blik in haar ogen”, “die schattige teentjes” en dat “kale buikje” die je helemaal “totally in love” maken. Ook al dachten sommigen bij de eerste aanblik een geitje geadopteerd te hebben, hij is wel de liefste.

Er is maar één ding waar jullie spijt van hebben en dat is dat jullie dit ongelofelijke, lieve en grappige ras niet eerder kenden. Nu is het in ieder geval zo dat we die mooie Podenco puntoren maar ergens hoeven te zien en we zijn één en al oor.

11102022

P.S. Het hondje op de foto is CHRIS en hij is nog op zoek naar een eigen baasje. Chris heeft alles: de oren, de lach, de warmte, liefde en nog veel meer! Ontdek meer over hem op: https://www.podencoworld.nl/adoptiehonden/honden/1-podencos/3998-chris

dogstars