LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

4 oktober 2022

WERELD DIERENDAG

Vandaag 4 oktober is het Wereld Dierendag. Een dag die wereldwijd op de agenda staat als een dag waarop extra aandacht wordt besteed aan dieren. Ook al kunnen de dieren natuurlijk niet zelf op de kalender kijken, het is een dag om ze even lekker te verwennen, ook al geven we onze eigen huisdieren bijna iedere dag al wat extra’s en wat lekkers. Maar niet alle dieren worden elke dag verwend en niet alle dieren hebben zoveel geluk.

Dierendag is dan ook een mooie aanleiding om iets goeds te doen, om nog iets extra’s te doen dan normaal voor je eigen dier(en), die van je vrienden, buren, stadsgenoten of van wie dan ook. Maar ook (vooral) de dieren die eenzaam zijn, verzorging en liefde nodig hebben en zo graag een beter leven willen, hebben heel erg behoefte aan hulp.

Dierendag gaat natuurlijk ook niet aan ons voorbij. De gedachte "bij ons is het iedere dag Dierendag" komt dan ook regelmatig bij ons boven, want iedere dag zetten we ons in voor een beter leven van de Podenco's in nood. Als we dan weer een Podenco een Hollands of Belgisch gouden mandje hebben bezorgd, zijn we door het dolle heen, maar wat hadden we graag dat we de Podenco's die in erbarmelijke omstandigheden in Spanje leven, nog beter en meer konden helpen. Het blijft ons streven! Iedere dag weer en we houden vol.

 

04102022

dogstars