nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

20 september 2022

HOE WAS DE PODENCOWORLD STRANDWANDELING?

De strandwandeling van afgelopen zondag was heel nat en daardoor was de opkomst lager dan normaal. Maar er zijn natuurlijk altijd echte ‘die hards’ die het barre weer trotseren en toch gewoon komen 😉

De kleinere groep mensen zorgde er wel voor dat er meer tijd was om eens wat echte, langere gesprekken aan te knopen met verschillende mensen. Dat had ook wel iets bijzonders. Het werd een heel ander evenement, en natuurlijk hadden we liever mooier weer gehad, maar ondanks het Hollandse herfstweer was het een geslaagde dag!

De spulletjes van De Rozerij vielen ook heel erg in de smaak. Allemaal mooie en unieke Podenco-dingetjes: tasjes, mokken, stickers, mutsen, kleding, deurmatten, paraplu’s, allerlei decoratie…en nog veel meer.

Het allermooiste waren natuurlijk de natte neusjes van alle Podenco’s en andere hondenvriendjes met hun super trotse baasjes want daar doen we het tenslotte allemaal voor.

De volgende strandwandeling is natuurlijk weer in mei en daar hebben we echt droog weer met een lekker zonnetje voor besteld.

 

20092022

dogstars