nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

15 september 2022

VOOR DE PODENCO(WORLD) FANS


Als je eenmaal een Podenco in je huis en hart hebt toegelaten, raak je niet alleen verknocht aan dit geweldige hondenras, op de één of andere manier ontwikkel je ook een oog voor het struinen naar Podencospulletjes. Denk je ergens een paar grote puntoren en een spitse snuit te hebben gezien, denk je meteen ‘is dat er één?’

Deze grappige maar vooral ook lieve Spaanse vrind zorgt er ook nog eens voor dat je steeds meer Podenco’s in je omgeving gaat zien en dat je jezelf erop betrapt dat je het wel heel vaak over de fantastische eigenschappen en de heerlijke grappen van je Podje hebt als je onderweg tijdens de wandeling met een andere hondenvriend in gesprek raakt. Ja, de Podencoiaanse levenslust is hoogst besmettelijk. Daarom slaat menig Podencovriend aan het verzamelen van leuke Podenco items. Want hoe relaxed is het om 's ochtends wakker te worden met een kop koffie geserveerd in je eigen Podencomok?

Maar er is nog veel meer: door de regen banjeren met je eigen Podencoparaplu, in de winter de sneeuw trotseren met behulp van een warme Podencomuts, shoppen met een vrolijke Podencoshopper aan je arm of je voetjes vegen op een Podencodeurmat die niet alleen van de daken schreeuwt ‘We love Podenco's’, maar ook iedereen er vast op attendeert dat je aan de andere kant van die deur vriendelijk ontvangen gaat worden door Mister of Misses Podenco en co. Met al die leuke spulletjes, ga je echt overal Podenco’s zien.

Hou jij ook zo van die leuke Podencospulletjes? Kom dan naar de strandwandeling aanstaande zondag en je kan je hart ophalen bij de kraampjes die allerlei leuke artikelen voor hond en mens verkopen. Ook zijn er spulletjes voor de Podenco natuurlijk!

Niet te vergeten: je vindt er ook allerlei Podenco spulletjes die speciaal zijn ontworpen voor Podencoworld. Unieker kan niet! Bovendien komt een deel of bij sommige artikelen de gehele opbrengst ten goede aan het helpen van achtergelaten, verwaarloosde en mishandelde Podenco’s in Spanje.

 

15092022

 

Voor meer informatie over de Podencoworld Strandwandeling, kijk op:

https://www.podencoworld.nl/nieuws/2555-de-podencoworld-strandwandeling-komt-eraan

dogstars