LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

14 september 2022

HOE IS HET NU MET?

Herkennen jullie het hondje nog? Inderdaad, dat is Banjo die nu Jinxx heet. Hij is nu ongeveer een maand bij zijn nieuwe baasjes in Nederland en is aan het genieten van een eigen thuis, warme mand en vooral van alle aandacht en liefde van zijn nieuwe eigen familie. Deze week kregen wij een berichtje over hoe het met hem gaat en als je ons hoteldebotel wilt krijgen is het door het sturen van fanmail en happy endings! We laten graag Jinxx’ familie aan het woord:

Jinxx is nu een maand bij ons in huis en hoe houden we van de kleine boef, zijn persoonlijkheid liet even op zich wachten, in het begin was alles vreemd en zoals onze buurman opmerkte moest hij inburgeren 😉 Maar hij is zo'n karakter!

Verschuilen achter de lange man (nu zijn knuffel maatje) was de norm tijdens wandelingen toen situaties een beetje eng werden, nu worden nieuwe situaties met een beetje te veel enthousiasme benaderd, hoewel wandelen door bossen nog steeds eng is, maar met wat lekkers gaan we toch door!

Hij heeft een obsessie met twijgen en takken. Alles wat op een stok lijkt, blijft niet achter! Lange dutjes doen zijn favoriet, vooral nadat hij de dikke kat rond heeft laten rennen! De dikke, norse kat wordt langzamerhand een maatje. Als de mensen niet kijken zullen ze samen in de zon zonnebaden, maar zodra de mensen voorbij lopen is het een ander verhaal!

We hebben enkele foto's bijgevoegd om te laten zien hoe het met hem gaat, bedankt voor de mensen die hem hebben gered en ons de kans hebben gegeven om van hem te houden!

Ontzettend bedankt voor dit geweldige bericht. We zijn ontzettend verheugd dat Jinxx zo’n heerlijk plekje heeft gevonden en zo wordt geliefd door zijn nieuwe familie.

 

14092022

dogstars