nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

26 augustus 2022

BEDANKT VOOR ALLE STEUN

Twee weken geleden hebben we aandacht besteed aan het asiel waarmee we samenwerken, La Huella Verde Olvera, die onze hulp heeft ingeroepen. De gemeente heeft hen een nieuw stuk grond toegewezen en ze hebben de sleutels al in ontvangst mogen nemen. Ook hebben ze de garantie gekregen dat zij, zolang als zij bestaan, op deze locatie mogen blijven. Het is een enorme verbetering want nu hoeven de vrijwilligers niet meer iedere keer helemaal de berg op te lopen en ook is er op de nieuwe locatie stromend water. De honden zullen hier dus koel drinkwater kunnen krijgen. Dit is natuurlijk geweldig in deze warmte!

Omdat er op deze nieuwe plek nog het een ander gedaan moet worden om het tot een veilige plek te maken, zoals het plaatsen van een omheining en een gebouwtje voor de dierenarts, hebben we jullie hulp gevraagd. En óf jullie hebben jullie geholpen!! Niet alleen kwamen er liefdevolle en hartverwarmende reacties binnen, ook hebben jullie een mooie opbrengst kunnen genereren van € 807,50. Dat is geweldig nieuws!

We zijn enorm blij met jullie hulp! Maar wie er nog blijer zijn, zijn alle hondjes en andere dieren die opgevangen worden op deze nieuwe, veilige en vertrouwde plek met alle benodigde voorzieningen om ze goed te kunnen verzorgen.

Ontzettend bedankt!

 

26082022

dogstars