LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

21 augustus 2022

De tweede Podencoworld strandwandeling van dit jaar gaat door op zondag 18 september aanstaande. 

Waar? strand 's Gravenzande

Adres: Strandpaviljoen Beachlinebeach, Strandweg (geen nummer), 's Gravenzande - Westland, Zuid-Holland. Er is voldoende parkeergelegenheid waarbij het paviljoen maar 50 meter over de duinen aan de rechter kant ligt.

B adres

Hoe laat? Je mag aankomen wanneer je wilt, maar rond 13:00u gaat de gezamenlijke wandeling van start. Iedereen kan zover mee wandelen als hij of zij wil. Bovendien kunnen we lekker bijkomen in de strandtent.

Hoe dan? de meeste honden lopen aan de lijn, andere honden lopen los (afhankelijk van het hondje en op eigen risico)

Wat dan? lekker wandelen, van de hondjes genieten, zoute zeewind in de haren (van jezelf en die van de hondjes), herinneringen ophalen, ervaringen uitwisselen, door de branding banjeren, schelpen zoeken en snuffelen bij de verschillende stands die er weer staan met allerlei leuke spulletjes. Podencoworld staat er zelf ook met een stand waar heel leuke originele Podencoworld-items te koop zijn. Daarnaast is de Podencoworldbus ook weer present, dus mochten jullie spulletjes (voer, dekentjes, voerbakjes, halsbanden of wat voor hondenartikelen dan ook) hebben voor donatie aan de Spaanse asielen, dan kunnen jullie deze gerust bij de bus afgeven. Dat zou geweldig zijn.

Komen jullie ook? Het belooft een geweldige dag te worden!

 

Strandwandeling sept 2022

 

dogstars