nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

TOMMY & MINOU hebben jullie hulp nodig.

2 augustus 2022

Voor een bevriende organisatie brengen we vandaag de Podenco's Tommy & Minou onder de aandacht.

Tommy en Minou kwamen als jonge honden naar Duitsland en leven al sinds 2014 samen. Door persoonlijke omstandigheden moeten zij nu met spoed herplaatst worden en hun huidige baasje wil natuurlijk heel graag een veilige plek voor hun vinden waar zij de rest van hun leven kunnen doorbrengen – het liefst natuurlijk samen.

Tommy is inmiddels 11 jaar oud, hij loopt wat minder goed, maar speelt nog steeds graag en is dol op de tuin. Hij is een absolute schat die niemand kwaad doet. Hij is voor velen een beschermengel, want hij beschermt zelfs de jonge vogeltjes in het voorjaar als Minou haar innerlijke boefje begint te ontwaken. Tommy kan met iedereen overweg, hij is met iedereen heel voorzichtig, ook met kinderen.

Minou is nu 9 jaar en is een vrolijk, ondeugend meisje dat ontzettend graag speelt. Ze heeft veel energie en houdt van actie. Minou heeft een behoorlijk jachtinstinct. Soms denken we dat dit komt doordat Minou vroeger nog een hele poos op haar zelf aangewezen is geweest, toen ze op straat leefde en zelf door middel van jagen moest zien te overleven. Het is natuurlijk niet gelukt dit jachtinstinct er helemaal uit te halen, maar het is wel al stukken beter geworden. Minou houdt van avontuur en het kan voorkomen dat op momenten dat ze zich verveelt of ze zelf vindt dat ze te lang alleen is, ze het avontuur zelf gaat opzoeken en spontaan een uitje gaat maken. Daar moet men wel op letten. Voor de rest is Minou een heel lief elfje die ook nog eens heel breed kan grijnzen, iets waar je iedere keer weer om moet lachen.

Dus deze twee lieverds en maatjes voor het leven zoeken een nieuw plekje. Wie heeft er voor Tommy en Minou een fijn thuis? Hun wens is voor altijd samen.

Voor vragen of interesse, neem gerust rechtstreeks contact op met de Duitse organisatie Far From Fear via: http://www.zona-de-galgos.de/wir-ueber-uns-3/unser-team/

Of via het algemene contactformulier op: https://www.zona-de-galgos.de/kontaktaufnahme/

Mocht je toch even de hulp van Podencoworld willen inschakelen, stuur dan een berichtje naar

 

tommy and minou

minou2  tommy

dogstars