nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

🎊 ALWEER EEN LEUK EVENEMENT!! 🎊

23 Juni 2022

Waar is dat feestje? Bij de Jumper is het feestje! Dit aankomende weekend is er namelijk op zaterdag en zondag de Jumper Dierendoedag, een super leuke dag voor jong, oud en jouw huisdier. Op deze dag kun je aan allerlei leuke activiteiten meedoen. Zo zijn er proeverijen, wordt er een loterij gehouden, zijn er verschillende stands met allerlei spulletjes te koop en te proberen, knutselactiviteiten voor de kinderen, nieuwe producten te ontdekken en op sommige locaties is er ook een professionele fotograaf die een geweldige foto van je lieve viervoeter kan maken. Ja, dat kan, want je huisdier is meer dan welkom! Kortom van alles te beleven.

Podencowold mocht natuurlijk niet ontbreken op deze Dierendoedag. We konden natuurlijk niet bij alle Jumpers tegelijk zijn en daarom hebben we gekozen voor de vestiging Jumper Tilburg Bosscheweg en daar onze stand opgetuigd. Helemaal leuk als je met je Podenco('s) even hoi komt zeggen. Dat vinden we reuze gezellig. Wedden dat je hondje niet zonder een snack wegkomt?! Daarnaast spreken we natuurlijk graag over wat Podencoworld allemaal doet en vinden we het super leuk om mensen in de podencowereld te introduceren.

Dus in het kort:

Wat? De Jumper Dierendoedag

Wanneer? 25 en 26 juni

Waar? Jumper, Bosscheweg 247B, Tilburg (en andere vestigingen)

Waar is Podencoworld? Jumper Tilburg - Bosscheweg

Hoe laat? Zaterdag van 09:00 – 17:00u en zondag van 12:00 – 17:00u

Wat neem je mee? Je huisdier (mag, hoeft niet), zin om je huisdier lekker te verwennen en een leuke tijd te hebben, en eventueel spulletjes voor de Podenco's die aan de Spaanse asielen gedoneerd kunnen worden en die je kunt afgeven bij de stand van Podencoworld.

Niet vergeten: op verzoek van Jumper, als je je hond meeneemt, lijn hem of haar dan aan.

Komen jullie ook?

Jumper dierendoedag

 

dogstars