nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

8 mei 2022

Hoi allemaal,

De vorige keer had ik jullie verteld dat onze Romeo binnenkort jarig zou zijn en op 14 April was het zover onze kleine zwarte beer is 9 jaar geworden. Ja wij noemen hem "beer" omdat hij echt kan lopen als een beertje en zijn dikke vachtje ook lijkt op een beertje. We hebben een hele leuke dag gehad en volop gevierd want dat zijn zulke mooie momenten. Daar moet je extra van genieten, natuurlijk is hij goed verwend met allerlei lekkere dingen want daar maak je Romeo heel erg blij mee. Zolang hij maar kan eten dan geniet hij. Tot slot in de avond nog een laatste lekkernij; een lekker hondenbiertje op het hondenterras zal ik maar zeggen. šŸ˜‰

Mijn buddy hulphond Willy en ik zijn ondertussen gestart met een wetenschappelijk onderzoek om te laten zien wat voor een enorm verschil een hond kan maken in een mensenleven. De eerste keer was ik alleen gegaan om eerst alles af te tasten en de tweede keer samen met Willy. Dat was spannend want hier gaan we met de taxi naar toe en normaal rij ik altijd zelf. Willy is dus gewend aan mijn auto, dat is voor hem vertrouwd. Gelukkig was de taxi chauffeuse heel erg aardig. Dat was superfijn en natuurlijk leuke gesprekken gehad over Willy. Eenmaal aangekomen vond ik het nog wel wat vreemd en spannend maar het is wel gelukt. Toen we naar binnen gingen was Willy meteen heel relaxed en ging hij lekker naast me liggen en ook tijdens het onderzoek ging het heel goed samen met hem.

De dag erna zijn we samen lekker erop uit gegaan. Willy vindt het heerlijk om te snuffelen. Dat is zijn grootste hobby waarvan hij intens geniet. Het is tegelijkertijd ook altijd ons momentje om samen helemaal tot rust te komen. Iets wat zeer belangrijk is. Zeker voor dieren zodat ze genoeg ontspanning krijgen en zichzelf lekker kunnen uitleven.

Afgelopen zondag 1 Mei hadden we weer groot feest! Dit keer is onze Tibbe 11 jaar geworden. Weer een feestje en net zo groot gevierd. Deze kleine man voelde zich zo fijn! Hij stond flink in de belangstelling, dus voor hem was het een dag om nooit meer te vergeten. We hebben dus weer genoeg beleefd maar vooral intens genoten.

We wensen iedereen een mooie Moederdag toe!

Tot de volgende keer.

Liefs Willy & Romeo en Tibbe

 

Ineke may2

Willy

dogstars