nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

OP ZOEK NAAR EEN EIGEN BAASJE

5 mei 2022

Dit zijn Lilly, Zen en Zuri. Drie lieve hondjes die in Nederland in de opvang zitten en ondertussen al heel lang wachten op goed nieuws. Helaas is er na al die tijd nog niemand voor ze… dat is natuurlijk heel erg spijtig. Daarom schakelde een bevriende organisatie ons in met de vraag of wij deze lieve hondjes alsjeblieft voor hen in de spotlight willen zetten, want je weet het tenslotte maar nooit. Misschien leest er vandaag iemand bij ons mee die op slag hoteldebotel op Lilly, Zen of Zuri wordt. We stellen ze in het kort even aan jullie voor:

Lilly is lief en rustig en soms een beetje verlegen. Ze is 6 jaar en heeft een hele poos in het asiel gewoond, maar ook een jaar geproefd hoe het is om bij een eigen baasje te wonen. In verband met ziekte konden de baasjes helaas niet meer voor haar zorgen en is Lilly in de opvang terecht gekomen waar ze nu nog altijd wacht op een nieuw thuis. Lilly is sociaal, houdt van de natuur en kan niet wachten om haar nieuwe baasje te ontmoeten.

Zen en Zuri zijn broertje en zusje en die twee houden zich op dit moment voornamelijk bezig met zonnen, slapen en knuffelen. O ja en spelen! Ook erg belangrijk als je een pup van ongeveer 4 maanden bent. Ze zijn ontzettend lief en genieten enorm van alle aandacht. What else is new?! Toch hopen ze allebei dat ze gauw een eigen mandje vinden, want wat er is nou mooier dan opgroeien in de familie waar je voor altijd mag blijven?!

Voor interesse of vragen over de hondjes, neem gerust rechtstreeks contact op met Stichting Hondenzorg en Welzijn via de e-mail of via hun website: www.hondenzorgenwelzijn.nl

Heel veel succes LILLY, ZEN en ZURI!!!

lilly

Lilly

 

zuri

Zuri 

zen

Zen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dogstars