nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

LOLA'S UPDATE

In maart hebben we uitgebreid stil gestaan bij Lola, het Podencoworld VIP hondje (Very Important Podenco) die terminaal ziek is en waarvoor een operatie helaas niet meer mag baten. Daarom is er besloten haar de laatste periode van haar leven, hopelijk nog heel erg lang, zo aangenaam mogelijk te maken. Voor Lola hebben we dankzij jullie een geslaagde inzamelingsactie gehouden waarmee we haar en het asiel kunnen ondersteunen in de kosten voor de verzorging, dierenartsbezoeken, medische onderzoeken en in de aanschaf van medicijnen.

Omdat jullie zo ontzettend jullie hartje hebben doen laten spreken door massaal te doneren, steunbetuigingen en lieve woorden uit te spreken en zelfs ook besloten hebben Lola op afstand te adopteren als VIP hondje, houden we jullie graag op de hoogte hoe het met Lola gaat. Afgelopen dagen hebben we namelijk weer nieuws gekregen. We laten Lola's opvangbaasje aan het woord:

In april heeft Lola een nieuwe test gehad om te kijken of het albumine niveau gestegen is en wat blijkt… het is al normaal! Dat is heel goed nieuws. Bovendien is ze lekker aangekomen. Ze heeft trek voor twee die schat. De dokter stelde tijdens een controlebezoek voor om de grote tumor aan te prikken voor een biopsie en die op te sturen voor analyse. Er zou namelijk een nieuwe behandeling bestaan die de tumor zou kunnen verminderen Helaas is echter uit het onderzoek gebleken dat Lola’s tumoren niet reageren op deze specifieke medicatie. Dat is triest nieuws, want we waren allemaal natuurlijk best wel opgetogen toen we hoorden van de nieuwe behandeling. Bij de kleinste mogelijkheid op verbetering ontstaan gelijk torenhoge verwachtingen, want je wilt het zo graag. We willen zo graag dat Lola beter wordt.

Helaas zit er na deze ervaring voorlopig niets anders op dan doorgaan met de antibiotica en de ontstekingsremmers. Lola is zelf gelukkig en is in deze afgelopen tijd niet anders geworden. Ze eet goed en is nu lekker op gewicht, ze vindt het heerlijk om door de tuin te wandelen en alles te onderzoeken en te besnuffelen en is het beste gezelschap dat je je maar kunt wensen als je onkruid in de tuin aan het wieden bent. Ook al ligt ze graag op één oor heerlijk in het zonnetje weg te dromen. Wanneer mijn hartje iedere keer weer breekt, is als ik thuis kom en ik hoor haar blaffen omdat ze achter de deur op me staat te wachten kwispelend van plezier. Ze is de beste. Ik pas goed op haar en ik hoop dat ze nog héél veel maanden zo doorgaat.

En nogmaals mijn innige dank voor al jullie hulp. Dankzij alle donaties en adopties op afstand kunnen we haar dierenartskosten en medicijnen die ze nodig heeft betalen.

Een heel dikke knuffel namens ons allebei.

P.S. Heb je Lola's verhaal nog niet helemaal meegekregen of mocht je meer willen weten over Lola of interesse hebben om Lola ook op afstand te adopteren, Lola staat als VIP op onze Podencoworld website: https://www.podencoworld.nl/.../honden/1-podencos/3835-lola

dogstars