nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Het valt niet mee om een verdrietig onderwerp te combineren met de feestdagen die allemaal in het teken horen of lijken te staan van geluk, overvloed, plezier en mooie dingen. Toch durven we de pen te pakken om een idee met jullie te delen, ware het alleen maar omdat als we er ook maar één hondje mee kunnen redden, verwennen of ondersteunen we pas echt gelukkig worden.

Dit is ons idee: met de feestdagen worden vaak cadeaus gegeven om iemand te laten voelen dat je om hem of haar geeft. Tussen alle luxe cadeaus van pracht en praal is het soms maar moeilijk kiezen. Toen dachten wij, als je pas echt een mooi gebaar aan een dierbare wilt maken, geef dan een Very Important Podenco (VIP) cadeau. Voor een eenmalig bedrag vanaf € 20,- (mag ook meer) geef je een Podenco op afstand cadeau.

Het zit zo: een VIP is een Podenco met een bijzonder verhaal die (nog) niet naar Nederland kan komen, maar wel op afstand te adopteren is. Door dit VIP-cadeau te geven ondersteun je de Podenco van jouw keuze voor een bepaalde tijd die niet (en mogelijk nooit) in aanmerking komt voor adoptie. Deze VIP hondjes zijn vaak angstig, hebben medische aandoeningen of andere uitdagingen waaraan gewerkt wordt. Zij worden daarom vaak voor lange tijd verzorgd in de asielen en dit zorgt voor hoge kosten.

Wat is het cadeau? Met jouw donatie mag je kiezen welke VIP Podenco je cadeau wilt geven. Wij maken vervolgens een hele hele hele mooie verrassing die we naar jou sturen die je dan kunt doorsturen naar degene voor wie het cadeau is. Het is geen spoiler alert, maar we maken een digitale verrassing met een persoonlijke noot zodat nog meer van jouw mooie gebaar ten goede komt aan de Podenco’s in nood. Je kunt het natuurlijk wel zelf uitprinten en (nog) mooier verpakken.

Doe iets extra moois voor de Podenco’s tijdens de feestdagen ❤️

Ga naar: http://bit.do/vipcadeau , kies je hondje, klik op de button “Deze VIP steunen” en vermeld in het bericht dat het om het VIP-cadeau gaat.

dogstars