nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Het jachtseizoen is helaas weer gestart in Spanje. Meestal stromen dan aan het einde van het jachtseizoen de asielen weer vol met door de jagers afgedankte honden.

Dit jaar is er iets opvallends. Nu worden er al aan het begin van het jachtseizoen veel afgedankte honden gevonden of aangeboden. Deze honden zijn vaak ziek, ondervoed en vol parasieten. Als de deze honden bij Union Animal binnenkomen worden ze nagekeken door de dierenarts en krijgen zij de nodige zorg. De openstaande rekening voor de dierenarts en apotheek is inmiddels opgelopen tot zo’n 3400 euro. 

Union Animal vangt jaarlijks zo’n 200 honden op. Zij krijgen van de gemeente geld voor 90 honden, de rest moet komen uit donaties, rommelmarkten en geld van adopties.

Niet alle honden zijn geschikt voor adoptie en worden jarenlang verzorgd in het asiel.
Met 5 vrijwilligers en 1 betaalde medewerker houden ze de boel draaiende en blijven zij zich vol liefde inzetten. 

Helpen jullie mee? Elk bedrag is welkom. Daarmee kunnen we ervoor zorgen dat de hondjes de zorg blijven krijgen die ze zo hard nodig hebben.

Je kunt de donatie overmaken op Rabobank rekeningnummer NL33 RABO 0162 658 664 ten name van Stichting Podencoworld, met vermelding van Union Animal.

Of gebruik onderstaand betaalverzoek. 
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=4WJ_Te3HRMy-U3quPcnFlg

Doneren via geef.nl kan ook.
https://www.geef.nl/nl/actie/help-union-animal-hun-dierenartskosten-betalen/donateurs