nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Voor onze bevriende organisatie HDM brengen wij Dexter onder de aandacht.

Dexter is een ontzettende lieve hond. Hij heeft echter waarschijnlijk nog nooit een kat gezien en raakt hiervan helemaal over zijn toeren.

Dit is voor Dexter, de poezen en de baasjes geen houdbare situatie. Het is verder echt een toppertje. Hij wil alleen maar liefde geven.

DEXTER 💙 ZOEKT EEN BAASJE 🐾🐾

Lieve Dexter heeft een mooi leven gehad bij zijn baasjes op Gran Canaria, bij wie hij als klein pupje een gouden mandje kreeg.

Nu staat zijn leven op z’n kop want door persoonlijke omstandigheden kan zijn baasje helaas niet meer voor hem zorgen en werd ons gevraagd om voor hem een nieuw thuis te vinden.

Op dit moment zit Dexter bij ons in de rescue maar de lieverd heeft het erg slecht. Hij huilt de hele dag en snapt niet waarom hij nu achter tralies moet slapen, en niet meer thuis in bed of op de bank kan liggen. Alles wat voor hem zo veilig voelde is hij nu kwijt, daarom zoeken wij met spoed voor deze lieverd een nieuw baasje of opvanghuisje.

Dexter is een prachtige hond van bijna 5 1/2 jaar jong. Hij weegt rond de 22 kilo met een schofthoogte van 59 cm en hij is gecastreerd. Deze knappe kerel is een echt allemansvriendje, hij vindt iedereen lief en aardig en ook als hij je niet kent, komt hij graag naar je toe voor een aai en een knuffel. Dexter is en vrolijke en energieke hond die wel houdt van avontuur in zijn leven. Hij gaat er graag op uit en vindt het geweldig om te wandelen en met zijn neus te werken.

Spelen doet hij ook erg graag en hij vermaakt zich prima alleen met een balletje of botje. Hij heeft altijd alleen gewoond maar Dexter gaat graag naar andere honden toe om vriendjes te worden, hij heeft een vriendelijk en zacht karakter en hij kan het prima vinden met allemaal.

Lieve Dexter gedraagt zich netjes in huis, hij maakt geen dingen kapot, en hij is zindelijk. Een bench is hij niet gewend en dit willen wij ook nu zeker niet voor deze lieverd.

Ben jij op zoek naar een vrolijk hondenvriendje dat sportief is maar ook graag bij je op de bank ligt, dan is mooie Dexter misschien wel de ideale hond voor jou! Schrijf ons een mailtje en wie weet ben jij binnenkort het trotse baasje van onze grote vriend Dexter.

Info:

**