nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Column door Ineke van Dongen

Hoi Allemaal,

We zullen ons eerst netjes voorstellen. Ik ben Tibbe 10 jaar en kom uit Roemenië. In 2014 ben ik bij Ineke en Jan en Romeo komen wonen. Dat vond ik heel fijn, want ik had al een paar huisjes gehad waar ik niet mocht blijven. Ik had de hoop al wat opgegeven, maar gelukkig heb ik nu een heerlijk thuis. Ik hou heel erg van knuffelen en op de schoot zitten, dan voel ik me helemaal happy. Romeo, die zich hierna voorstelt, en ik hebben een hele goeie band. Wij zijn geen broers, maar zo voelen wij het wel. 

Ik ben de 8 jarige Romeo en woon vanaf dat ik 8 weken oud ben bij Ineke en Jan. Wij hadden een zware start, want mijn beide achterpootjes waren niet goed. Toen ik 9 maanden oud was, ben ik aan 2 pootjes tegelijk geopereerd en gelukkig is dat heel goed gegaan. Ik ben nu een hele vrolijke hond. In 2014 merkte ze aan mij dat ik toch graag een maatje om me heen had en zijn ze op zoek gegaan naar een ander hondje. Toen is Tibbe naar ons toe gekomen en nu hebben we veel plezier met elkaar. Ik hou heel erg van eten daar doe ik alles voor en ook van voetballen, dat kan ik ook heel goed.

En ik Willy ben de grootste van ons drie, ik ben bijna jarig en wordt dan 7 jaar en kom uit Spanje. Ik ben op jonge leeftijd als zwerfhond in het asiel terecht gekomen, maar gelukkig mocht ik in 2015 naar Nederland komen bij een opvanggezin. Ineke had al een oogje op mij laten vallen, dus toen ik in het opvanggezin woonde kwam ze me opzoeken. Het was liefde op het eerste gezicht en nadat alles geregeld was heb ik mijn definitieve thuis gekregen en kreeg ik er meteen twee kleine broertjes bij.

Ik kreeg niet alleen een liefdevol thuis, maar ook een baan. Ik ben in 2016 begonnen met de opleiding voor Buddy hulphond voor mijn bazinnetje. Ze heeft me zelf mee opgeleid en in 2017 ben ik geslaagd.

Mijn werk is ook mijn hobby. Ik vind het superfijn om met mijn bazinnetje overal mee naar toe te gaan. Ik let goed op haar, want dat is één van mijn taken. Ze zegt heel vaak dat ik het heel goed doe en daar ben ik maar wat trots op.

Nu kennen jullie ons al een beetje. De komende tijd gaat Ineke jullie meer vertellen over onze avonturen en we hopen dat jullie dit leuk vinden.
Wij zijn in elk geval alle drie heel erg gelukkig met ons leven bij Jan en Ineke.

Knuffel van Willy Romeo en Tibbe 

Tot de volgende keer 

foto 2 Inekefoto 3 Ineke