nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

UPDATE

WAT GEWELDIG!!!! ER IS TOTAAL 1737 euro GEDONEERD.

HIERMEE ZIJN WE RUIMSCHOOTS UIT DE KOSTEN EN KUNNEN WE OOK ANDERE HONDEN HELPEN. HARTELIJK DANK

Er wordt regelmatig een beroep gedaan op Podencoworld om te helpen als een hond niet langer bij de adoptant kan blijven. In dit geval ging het om Cooper. Een hond die niet via Podencoworld is geadopteerd. Zoals gebruikelijk werden er goede afspraken gemaakt dat de noodzakelijke dierenartskosten voor rekening van de oud-adoptant kwamen. Het was noodzakelijk dat Cooper nagekeken werd door een dierenarts.

Helaas nu er kosten zijn, is de oud-adoptant niet meer bereikbaar via telefoon en mails. Deze kosten komen nu voor rekening van de stichting. 
Cooper zat onder de vlooien en was nog niet gecastreerd. Kortom niet goed verzorgd. 

Cooper is ook heel bang. Hij is als pup gekomen en niet gesocialiseerd. Een hele nerveuze hond waar nog flink wat geld en aandacht aan geschonken moet worden om hem gereed te maken voor adoptie. Ellen heeft hier al veel geld en energie ingestoken.

De teller staat op dit moment al op € 444,30 en we zijn er nog niet. De bloedtesten zijn niet helemaal goed en die rekening komt er ook nog aan.

Los van Cooper hebben wij de laatste maanden al veel dierenartskosten van de honden die in de opvang zitten.
Bovendien zijn er nog steeds transporten over de weg nodig, omdat wij geen vluchten aangeboden krijgen. Bij het transport over de weg moet geld bij. 

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat Cooper de goede zorg krijgt. Wij laten hem niet aan zijn lot over. Maar u kunt ons helpen door een kleine financiële bijdrage in de kosten voor Cooper.

Wilt u ons helpen, we zijn met alle bijdrage blij , Stichting Podencoworld Rabobank IBAN: NL33RABO0162658664 Bic: RABONL2U o.v.v. Cooper.

Of via onderstaand betaalverzoek waarbij je zelf het bedrag kunt invullen. 

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=_d-fHcxKRKijsqs22VSNVw