nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Soms is het nodig om Podenco’s uit een asiel in Spanje naar Nederland te halen. Dit omdat zij bijvoorbeeld niet kunnen wennen in een asiel of aangevallen worden.

Maar ook komen er met enige regelmaat Podenco’s terug na een plaatsing in Nederland.

Door bijv. een scheiding, andere werkomstandigheden, of onvoldoende nagedacht over de impact van het hebben van een Podenco in huis. 

WIJ ZOEKEN NU MET SPOED OPVANGGEZINNEN MET RUIME PODENCO ERVARING 

Een opvanggezin houdt in dat er een Podenco bij jullie thuis in Nederland in de opvang mag verblijven, dus zeg maar een tijdje mag logeren. Dat kan variëren van enkele dagen tot enkele maanden. Het is maar net hoe snel er een adoptie baasje komt. Het is een verantwoordelijke taak. Veel Podenco’s in het asiel hebben nog nooit in een huis gewoond en moeten alles nog leren!

Omdat de Podenco nog veel moet leren of omdat er aandachtspunten zijn in het gedrag is het van belang dat het opvanggezin een ruime ervaring met Podenco’s heeft.

De aanwezigheid van een andere stabiele hond is zeer welkom.

Wij zoeken mensen die met veel geduld, aandacht en liefde een Podenco een plaats in huis willen geven.  Om zodra er een goed beeld over de Podenco is samen met de opvangcoördinator een passend adoptiegezin te selecteren. 

De kosten van medicijnen en dierenartskosten zijn voor onze rekening.

Heb je veel tijd en liefde om een Podenco op te vangen?
Wil je meer informatie?
Stuur een mail naar .

dogstars