nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Het lijkt wel leuk zo’n pup of puber, maar je hebt er ook heel veel werk aan om alles in goede banen te leiden en je huis heel en schoon te houden. Terwijl je van een oudere hond nog heel veel jaren  kan genieten.
Ze zitten vaak al (te) lang in een asiel, maar als ze uitgekozen worden voor een adoptie dan blijken het heerlijke huisgenoten. 
Natuurlijk is hun karakter al helemaal ontwikkeld, maar als je ze leert lezen dan zul je telkens weer verbaasd staan. Deze ouder dames zijn zeker nog spannend en actief.
Zodra ze beseffen en geloven dat ze bij jou mogen blijven in die heerlijke mand of op de zachte bank dan zijn ze zo dankbaar. Hoe heerlijk is het om dan samen te genieten van elkaar. 

Neem nu Syra geboren in 2013. Ze kan goed overweg met andere honden en loopt netjes aan de riem. Ze is ook geen sloper en eet goed. Je kunt haar een groot plezier doen met harde snoepjes. Heerlijk vindt ze dat, dus met die tanden zit het ook nog goed. Syra heeft wel een jachtinstinct, ze vindt het heerlijk om overal rond te snuffelen tijdens de wandeling. Als baasje moet je wel bedacht zijn op een onverwachte beweging van haar als ze bijvoorbeeld een muisje ziet. In 2015 werd ze vastgebonden aan het hek van het asiel gevonden. Wie geeft haar een echt thuis!!

Heb je een rustig gezin en een grote zonnig tuin, dan wil Sefora geboren in 2013 graag bij je komen wonen. Ze houdt van rust en liggen in het zonnetje. Spannend is om in het begin haar vertrouwen te winnen, maar is het vertrouwen er dan is ze erg aanhankelijk. Ze heeft geen jachtinstinct en is geen sloper. Dus ben je op zoek naar een rustige hond waarvan jij het vertrouwen wilt winnen, kijk dan op haar pagina. 

Gevoelshond Flora geboren in 2012 wil dolgraag een echt thuis. Ze werd in de bergen gevonden met haar pups en was vol wantrouwen, maar in het asiel aangekomen zag ze dat er goed gezorgd werd voor haar en haar pups. Als ze je vertrouwd, dan is ze blij en opgewekt om je te zien.
Het is een genot om met haar te wandelen, je ziet haar genieten. Daarna lekker in het zonnetje een schoonheidsslaapje doen. Wie heeft ervaring en durft het aan om deze dame te leren te genieten van alles wat het leven in een echt huis te bieden heeft.

Wie geeft de in 2010 geboren, bijna blinde Ailyn een thuis. Zij zal helemaal blind worden en heeft dus de nodige begeleiding nodig om haar plek te vinden. Ze kan zich nu nog redden, dus dit is het beste moment om haar te adopteren. Dat ze zich goed kan redden blijkt wel uit de manier waarop ze zwervend heeft overleefd. Ze groef grote gaten om de ergste kou te weren.

De verhalen van deze 4 oudere dames laten zien dat een oudere hond niet saai is. Dus kijk op hun pagina’s, ze zijn het waard.

dogstars