nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Kira
Ik ben in 2006 geboren en heb nooit echte liefde gekend. Toen ik op 14 jarige leeftijd niet meer goed genoeg was voor de jager heeft hij mij gedumpt in het gemeentelijke asiel. Ik leef nu in een asiel in Malaga, maar ik zou zo graag mijn laatste jaren doorbrengen in een liefdevolle omgeving. Ik word goed verzorgd in het asiel en krijg regelmatig knuffels en liefkozingen. Ik ben sociaal en hou van gezelschap en snuffel graag in het rond. Wie geeft mij een warme zachte mand, zodat ik deze winter niet op de harde koude grond hoef te liggen? Ik geef er heel veel liefde voor terug. 

Careta
Ik ben 10 jaar jong en ben gedropt in het gemeentelijke asiel. Ik heb even in het asiel in Malaga gewoond, ik vond dat allemaal heel spannend in het begin. Ik ben geopereerd aan mijn oog en hernia en woon nu tijdelijk in een opvanggezin. Ik vind dat heerlijk, maar zou graag echt een forever home willen vinden.
Ik ben zindelijk en kan ook even alleen thuis blijven met de andere Podenco. Wandelen vind ik nog wel eng en moet daarom wel een tuig aan. Maar met veel liefde en vertrouwen moet het toch lukken om dit minder stressvol te maken. Ik krijg druppels voor mijn ogen en Allopurinol voor mijn Leishmania. Bij wie staat een warme mand voor mij klaar? 

Careta 2
Ik ben in 2008 geboren en heb het nodige meegemaakt in mijn leven. Maar ik ben sterk en overwin en blijf hopen op echte liefde. Toen ik in het asiel kwam vond ik dat super eng en durfde ik niemand te vertrouwen. Ik was bang dat ze gingen slaan. Langzaam ga ik de mensen daar meer vertrouwen en ontvang ik graag een aaitje. Ik wil jou dan helemaal voor mijzelf hebben. Weet je wat ik ook lekker vind? Ingezeept te worden in een bad. Heerlijk dat gekrioel aan mijn lijf. Ik ben rustig en niet speels. Ik hou niet van katten. Wie wil mij adopteren en mij voor de rest van mijn leven heerlijk vertroetelen?